Ebrar Karakurt, Rusya Ligi'nde 797 sayıyla en skorer oyuncu rekoru kırdı - Haber Jet

Ebrar Karakurt, Rusya Ligi’nde 797 sayıyla en skorer oyuncu rekoru kırdı

Rusya Ligi'nde Lokomotiv Kaliningrad forması giyen Ebrar Karakurt, sayı rekoru kırdı. Lokomotiv Kaliningrad, Dynamo-Ak Bars arasında oynanan final serisinin son maçında 3-0 yenildi. Ebrar Karakurt ise ligde sayı rekorunu kırarak tarihe geçti İşte, detaylar...

Rusya Ligi’nin şampiyonu Dynamo-Ak Bars olurken 2023-2024 Rusya Ligi’nin en çok konuşulan isimlerinden biri şüphesiz Ebrar Karakurt oldu. Sevinçleriyle, pasör çaprazı ve yer yer oynadığı smaçör pozisyonlarındaki performansıyla gündeme gelen Karakurt Rusya Ligi’nde tarihe geçti.

LİGİN EN İYİ PASÖR ÇAPRAZI

Milli yıldız Rusya Ligi’nde sezonun en iyi pasör çaprazı seçildi. Ebrar Karakurt, Rusya Ligi'nde 797 sayıyla en skorer oyuncu rekoru kırdı 2

797 SAYIYLA RUSYA LİGİNDE TARİHE GEÇTİ

Karakurt, Rusya Ligi’nde tarihi başarıya imza attı. 2013 yılından bu yana ligde en çok sayı kaydeden isim 797 sayı 685 hücum, 42 Ace, 70 blok Rusya Ligi’nde bu zamana kadar ki en skorer isim oldu.

Karakurt, 2023-2024 sezonunu Lokomativ Kalningrad formasıyla ile Rusya Süper Kupası ve Rusya Süper Ligi’ni ikincilik ile tamamladı.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir