Aziz Yıldırım’ın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programı 6 Haziran gecesi yayınlanacak - Haber Jet

Aziz Yıldırım’ın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programı 6 Haziran gecesi yayınlanacak

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 1998-2018 yılları arasında başkanlığını yapmış olan Aziz Yıldırım, 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak Fenerbahçe başkanlık seçimi öncesi Gain platformunda yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programının yeni bölümüne konuk oldu. Oğuzhan Uğur’un sunuculuğunu yaptığı Mevzular Açık Mikrofon programında, Yıldırım'ın Fenerbahçe ile ilgili geleceğe yönelik planlarını ve seçim öncesi gündemle ilgili çarpıcı açıklamalar yapması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Gain platformunda yayımlanan Mevzular Açık Mikrofon programında çarpıcı açıklamalarda bulunacak. 5 Haziran’da gerçekleştirilen Aziz Yıldırım’ın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programı Gain’den izlenebilecek.

AZİZ YILDIRIM MEVZULAR AÇIK MİKROFON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Aziz Yıldırım’ın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programının videosunun, Fenerbahçe başkanlık seçimlerinden önce yani 6-7 Haziran tarihlerinde yayınlanması beklenen bölümün yayın tarihi 6 Haziran olarak açıklandı. Gain’de yayınlanacak olan Mevzular Açık Mikrofon Aziz Yıldırım özel programı, seçim öncesi merakla bekleniyor.

5 Haziran Çarşamba günü çekimleri gerçekleştirilen programda, Aziz Yıldırım’ın spor camiasında geniş yankı uyandıracak açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım Mevzular Açık Mikrofon’un fragmanının yayınlanmasıyla birlikte ne zaman yayınlanacağına dair tarih bilgisi de yayımlandı.

Mevzular Açık Mikrofon (MAM) Gain Aziz Yıldırım videosu ne zaman?

Aziz Yıldırım’ın başkanlık dönemi boyunca Fenerbahçe’nin başarıları, kulüp içindeki yenilikler ve alınan önemli kararlar, taraftarlar ve sporseverler tarafından yakından takip edildi. Yıldırım’ın, programda bu döneme dair bilinmeyenleri ve perde arkasındaki olayları da açıklayacağı, özellikle 2018 yılında başkanlık görevinden ayrılması ve sonrasındaki süreçle ilgili merak edilenleri anlatacağı tahmin ediliyor.

Aziz Yıldırım son dönemde Ali Koç’un yönetim kurulu listesinde bulunan Acun Ilıcalı ile sert tartışmalar içerisine girmişti. Yıldırım’ın bu konu hakkında da yeni açıklamalarda bulunacağı tahminler arasında.

Aziz Yıldırım Mevzular Açık Mikrofon ne zaman yayınlanacak, YouTube'da var mı, yayınlanacak mı?

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe başkanlık seçimi ilk olarak 1-2 Haziran tarihlerinde yapılması üzerine planlanmıştı. Ancak bu tarihlerde toplantı karar yeter sayısına ulaşılamadığı için seçim tarihi 8-9 Haziran tarihlerine ertelendi.

Ali Koç Aziz Yıldırım seçimi kim kazanır?

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Fenerbahçe başkanlık seçimi için yeter sayısı aranmayacak ve 9 Haziran akşamı Fenerbahçe’nin 3 yıl süreyle görev yapacak başkanı belli olacak.

Aziz Yıldırım Mevzular Açık Mikrofon fragmanı, Gain resmi hesabından duyuruldu.

Spor

Aziz Yıldırım’ın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programı 6 Haziran gecesi yayınlanacak” haberine 2 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir