Yeni bir maceraya ihtiyacı olduğunu söyleyen Kylian Mbappe Paris Saint Germain'den ayrılacağını açıkladı - Haber Jet

Yeni bir maceraya ihtiyacı olduğunu söyleyen Kylian Mbappe Paris Saint Germain’den ayrılacağını açıkladı

Fransa'nın genç yıldızı Kylian Mbappe futbol dünyasında bomba etkisi yaratan bir kararla Paris Saint Germain'den ayrılacağını açıkladı! 6 yıldır PSG formasını gururla taşıyan Mbappe sezon sonunda kulüpten ayrılacağını dile getirdi. Bu ani ayrılık kararı futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

Paris Saint Germain’in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe kulüpten ayrılacağını resmen duyurdu, bu da futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. 6 yıl boyunca PSG formasını başarıyla taşıyan ve futbol kariyerine bu kulüpte devam etmekten gurur duyan Mbappe artık yeni bir maceraya atılmak istediğini açıkladı.

Yeni bir maceraya ihtiyacı olduğunu söyleyen Kylian Mbappe Paris Saint Germain'den ayrılacağını açıkladı 2

KYLIAN MBAPPE PSG’DEN AYRILIYOR

2018 yılında Monaco’dan rekor bir bonservis bedeliyle transfer olan Fransız yıldız bu sezonun sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte kulüpten ayrılma kararı aldı. Mbappe’nin kararını duyurduğu video yayınında, “Ülkemden ayrılmak zor olacak, ancak 7 yılın sonunda yeni bir maceraya ihtiyacım var” ifadeleri dikkat çekti.

Bu ani kararın ardından Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron da Mbappe’nin ayrılığına ilişkin bir açıklama yaptı. Macron Mbappe’nin hangi takıma transfer olursa olsun Fransa’nın 2024 Paris Olimpiyatları’na katılması için kendisine baskı yapacağını ve bu olimpiyatların büyük önem taşıdığını vurguladı.

Yeni bir maceraya ihtiyacı olduğunu söyleyen Kylian Mbappe Paris Saint Germain'den ayrılacağını açıkladı 3

MBAPPE İÇİN VEDA TÖRENİ DÜZENLENMESİ BEKLENİYOR

Kylian Mbappe’nin ayrılığının ardından PSG’nin, oyuncuya veda etmek için özel bir tören düzenleyeceği haberleri de gündeme bomba gibi düştü. Fransız Le Parisien gazetesinin haberine göre PSG’nin pazar günü oynanacak Toulouse maçında Mbappe için bir veda töreni düzenlemesi bekleniyor.

Kylian Mbappe’nin Paris Saint Germain’den ayrılma kararı, futbol dünyasında büyük bir transfer dalgasını başlatabilirken, hayranlarını da merak içinde bıraktı. Mbappe’nin yeni adresinin neresi olacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi.

Son DakikaGündemSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir