Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaret tarihi belli oldu! Erdoğan-Özel görüşmesi için gözler Çarşamba gününde - Haber Jet

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaret tarihi belli oldu! Erdoğan-Özel görüşmesi için gözler Çarşamba gününde

2 Mayıs’ta gerçekleşen Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iade-i ziyaret için CHP Genel Merkezi'ne gideceği söylenmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki ikinci görüşmenin tarihi belli oldu. Erdoğan-Özel görüşmesi ne zaman gerçekleşecek detayları..

CHP ve AK Parti liderlerini 8 yıl sonra bir araya getiren kritik görüşme sonrası yapılan açıklamalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaret yapacağı söylenmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’ye yapacağı ziyaretin tarihi belli oldu. TGRT Haber muhabiri Burcu Kahriman, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 15 gün içerisinde görüşeceği bilgisini aktardı.

Burcu Kahriman siyasetin gündemindeki o görüşme ile ilgili “Erdoğan ve Özel yeniden bir araya gelecek. Peki bu görüşme ne zaman olacak? 15 gün içerisinde iki lider bir araya gelecek. Bu kez adres CHP Genel Merkezi olacak.” ifadelerini kullandı.

Parti kaynaklarından edindiği bilgiyi paylaşan TGRT muhabiri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti grup toplantısının ardından CHP Genel Merkezi’ne gidebileceğini söyledi. Arayı çok soğutmadan bir ziyaret gerçekleştirilmesi planlandığını aktaran Kahriman “Bu da 2 hafta içindeki bir çarşamba gününe denk geliyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaret tarihi belli oldu! Erdoğan-Özel görüşmesi için gözler Çarşamba gününde 2

Hatırlanacağı üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik,  görüşmenin ardından “Sayın Cumhurbaşkanımız CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in ziyaretinden memnuniyet duymuşlardır.

Olumlu bir havada geçmiştir ziyaret. Sayın Cumhurbaşkanımız, diyaloğun devam etmesi gerektiğini belirtmişlerdir. Kendi takvimlerine uygun bir zamanda iadeiziyaret gerçekleştireceklerdir” açıklamasını yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yapılacak ikinci görüşmenin  henüz detaylar belli olmazken , tarihin ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaret tarihi belli oldu! Erdoğan-Özel görüşmesi için gözler Çarşamba gününde 3

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde geçtiğimiz Çarşamba günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i kabul etti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi yaklaşık olarak 95 dakika sürdü. Basına kapalı yapılan görüşmede ana gündem maddeleri arasında yeni anayasa çalışmaları vardı.

Özel’i AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş karşılamıştı.  Özgür Özel’e ziyaretinde CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan da eşlik etmişti. 2 Mayıs’ta Saat 16.05’te başlayan görüşme 1 saat 35 dakika sürmüştü.

 

Son DakikaPolitika

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir