Canlı yayında Fenerbahçelilere küfür etmişti! Astrolog Meral Güven gözaltına alındı - Haber Jet

Canlı yayında Fenerbahçelilere küfür etmişti! Astrolog Meral Güven gözaltına alındı

Astrolog Meral Güven, Galatasaray’ın şampiyonluğu sonrasında Fenerbahçe taraftarına hakaret içeren ifadeler kullandı. Bu olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı ve Güven gözaltına alındı.

Fenerbahçe taraftarına küfür eden astrolog Meral Güven, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla gözaltına alındı.

MERAL GÜVEN NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Aylardır Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını iddia eden astrolog Meral Güven, Galatasaray’ın şampiyonluğu sonrası sosyal medya üzerinden Fenerbahçe taraftarlarına ağır hakaretlerde bulundu.

Canlı yayında sarf ettiği küfürler ve aşağılayıcı ifadeler, kısa sürede geniş yankı uyandırdı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, TCK’nın 216. maddesi gereğince “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan soruşturma başlattı. Gözaltına alınan Güven’in, tehdit, hakaret, yaralama ve uyuşturucu suçlarından toplam altı sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı.

Meral Güven tutuklandı mı

MERAL GÜVEN TUTUKLANDI MI?

Olay, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Meral Güven’in Fenerbahçe taraftarlarına yönelik ağır sözleriyle patlak verdi. Sosyal medya platformlarında geniş yankı bulan bu açıklamalar sonrası, Güven’in geçmiş sabıka kayıtları da gündeme geldi. Sosyal medyada paylaşılan videolar, Güven’in linç edilmesine sebep oldu. Güven’in savcılıktaki işlemleri devam ediyor.

Meral Güven ceza aldı mı

Bu gelişmelerin ardından sosyal medya ve spor camiasında Meral Güven’e tepkiler büyürken, olayın hukuki süreci de yakından takip ediliyor. Güven’in canlı yayın sırasında sarf ettiği sözler, toplumda büyük infial uyandırdı ve gözaltına alınmasıyla olay yargıya taşındı.

Son DakikaGündem

Canlı yayında Fenerbahçelilere küfür etmişti! Astrolog Meral Güven gözaltına alındı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Vedat Vedat

    Astrologları ciddiye almamak lazım aslında sevgili Fenerbahçeliler

    Yanıtla
  • dilek dilek

    Tanınan biriysen küfür tarzı cümleleri kullanmaman saygı çerçevesinde konuşman gerekir. Böyle insanları neden takibe alıyoruz ki?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir