Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının ilk 11'leri belli oldu - Haber Jet

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının ilk 11’leri belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında heyecan dorukta! Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasındaki mücadele öncesinde takımların ilk 11'leri belli oldu. Avrupa potasından kopma tehlikesi yaşayan Beşiktaş, evinde ağırladığı Çaykur Rizespor karşısında galibiyet arayacak.

Trendyol Süper Lig’in heyecan dolu 35. haftası başlıyor ve bu haftanın açılış maçında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Avrupa potasından kopma tehlikesi yaşayan Beşiktaş, ilk 5 sıraya girmek için mücadele eden Çaykur Rizespor’u ağırlayacak.

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının ilk 11'leri belli oldu 2

BEŞİKTAŞ-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI İLK 11 İSİMLERİ

Son 7 maçında sadece 1 galibiyet alabilen Beşiktaş, Süper Lig’deki çıkışını bu maçta sürdürmek istiyor. Ancak, kırmızı kart cezası nedeniyle El Musrati’nin yanı sıra Gedson ve Tayfur Bingöl’ün kadroda olmayacağı öğrenildi. Ayrıca, diz kapağı altı yağ dokuda ödem tespit edilen Arthur Masuaku’nun da forma giymesinin mümkün olmadığı belirtildi. Ailevi sebeplerden dolayı ülkesine giden Amartey ise takımdaki yerini alamayacak.

Konuk ekip Çaykur Rizespor ise Avrupa kupalarına katılma umudunu sürdürüyor. Beşiktaş’ın sadece 2 puan gerisinde bulunan Karadeniz ekibi, yedinci sıradaki konumunu korumak için sahaya çıkacak.

Tüpraş Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi deneyimli hakem Ali Şansalan yönetecek.

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının ilk 11'leri belli oldu 3

Maçın başlamasına kısa bir süre kala, takımların ilk 11’leri de belli oldu.

Beşiktaş’ta Mert, Svensson, Necip, Colley, Serkan Emrecan Terzi, Salih, Muçi, Rashica, Ghezzal, Semih ve Muleka ilk 11’de sahaya çıkacak.

Çaykur Rizespor’un ilk 11’inde ise Tarık Çetin, Taha, Alikulov, Emirhan, Halil İbrahim, Shelvey, Olawoyin, Varesanovic, Sauer, Akintola ve Gaich yer alacak.

Futbolseverler, bu kritik maçta heyecan dolu anlara şahit olacak ve takımların performansını merakla takip edecekler.

Son DakikaGündemSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir