Alex de Souza Süper Lig ekibi Antalyaspor'un yeni teknik direktörü oldu - Haber Jet

Alex de Souza Süper Lig ekibi Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu

Süper Lig takımıyla anlaşan Fenerbahçe'nin efsanevi ismi Alex de Souza, teknik direktör olarak Türkiye'ye geri mi dönüyor, hangi takımla anlaştı soruları araştırılıyor.

Alex de Souza fultbolu bıraktıktan sonra kariyerine teknik direktör olarak devam ediyordu. Ajansspor’un haberine göre efsane futbolcunun Süper Lig ekiplerinden birinin başına geleceği öğrenildi. Hangi takımın başına geleceği belli oldu.

Beşiktaş için ismi geçen Sergen Yalçın’ın ayrılığının ardından Antalyaspor’un başına kimin geleceği düşünülüyordu. Ardından Fenerbahçe’nin eski futbolcusu unutulmaz isim Alex de Souza ile anlaşıldığı açıklandı.

ALEX DE SOUZA ANTALYASPOR’DA

Ajansspor’un haberine göre Alex De Souza, Antalyaspor’u çalıştırmak üzere Türkiye’ye dönüyor. Souza ile iki ay önce görüşmeye başlandığı ve Brezilyalı teknik adamın bu hafta Antalya’ya geldiği öğrenildi. Alex de Souza Süper Lig ekibi Antalyaspor'un yeni teknik direktörü oldu 2

Türkiye’de 2004-2012 yıllarında Fenerbahçe’de forma giyen Souza, 2014 yılında futbolu bırakmasının ardından çeşitli eğitim aldı. 2021 yılında teknik direktör olarak Sao Paulo’nun U20 takımının teknik direktörü olarak futbola geri döndü. Burada takımı ile çıktığı 19 maçta 2.11 maç başı puan ortalamasını yakaladı.

Son olarak 2022 yılında Avai’de görev alan Souza, 3 Mayıs 2024 itibarıyla Süper Lig ekibi Antalyaspor ile anlaştı.

Son DakikaSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir