Fethullah Gülen'in son hali 2024 yılında ortaya çıktı! Örgüt öldü mü iddialarına cevap verdi - Haber Jet

Fethullah Gülen’in son hali 2024 yılında ortaya çıktı! Örgüt öldü mü iddialarına cevap verdi

Fethullah Gülen öldü mü iddialarını alevlendiren birçok yorum ortaya atıldı. Gülen'in ölüm iddialarına ilişkin gerçeği yansıtmadığına dair ifadeler arasında Ebuseleme Gülen'in açıklamaları dikkat çekerken son hali paylaşıldı.

Fethullah Gülen’in son hali, yeni bir fotoğrafla ortaya çıktı.

Gülen’in ABD’den Türkiye’ye iade edildiği iddiaları, güvenlik kaynakları tarafından yalanlandı. Son dönemde ortadan kaybolması ve sağlık durumu hakkında çeşitli tartışmalar yapılan Gülen’in durumu, yayımlanan fotoğrafla yeniden gündeme geldi.

Öldüğü iddia edilen Fethullah Gülen’in 7 Nisan 2024 Cuma günü ise bir videosu paylaşıldı.

Fethullah Gülen son hali merak edilirken bu videonun paylaşılması akıllardaki soru işaretlerini daha çok artırmış durumda diyebiliriz.

FETHULLAH GÜLEN TÜRKİYE’YE İADE EDİLDİ Mİ?

Son günlerde ABD’nin Fethullah Gülen’i Türkiye’ye teslim ettiği ve Gülen’in uçağının Türkiye’ye doğru yola çıktığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Bu iddialar, güvenlik kaynakları tarafından hızla yalanlandı. Güvenlik yetkilileri, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Gülen’in halen ABD’de bulunduğunu ifade ettiler.

Fethullah Gülen öldü mü, yaşıyor mu?

”FETHULLAH GÜLEN’İN ÖLÜM HABERİ GELECEK”

Gazeteci Nedim Şener katıldığı bir programda Fethullah Gülen’in ortadan kaybolması ve sağlık durumu hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Şener, Gülen’in hala yaşadığını ancak birkaç gün içinde ölüm haberinin gelebileceğini belirtti. Bu açıklamalar, Fethullah Gülen’in sağlık durumuna ilişkin tartışmaları daha da alevlendirdi.

Fetullah Gülen'in son hali

FETHULLAH GÜLEN SON HALİ YAYINLANDI

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in bir örgüt sitesinde yayımlanan son fotoğrafını Gazeteci İbrahim Haskoloğlu X hesabında paylaştı.

Fotoğrafta, Gülen’in bir sandalyede oturduğu ve üzerine battaniye örtülü olduğu görülüyor. Yüzünün solgun ve kulaklarının siyahlaşmaya başlaması, Gülen’in sağlık durumunun ciddi olduğunu gösteren işaretler olarak yorumlandı.

İlgili Haberler

Yayınlanan fotoğraf Gülen’in hastalığının ilerlediği ve özel bakıma muhtaç olduğu iddialarını da güçlendirdi.

Fetullah Gülen'in son hali 2024! Öldü müi Türkiye'ye iade edildi mi?

FETULLAH GÜLEN ASLINDA ŞEKER HASTASI

Şeker hastası olan Fethullah Gülen’in kahvesinin yanındaki çikolataları da yiyemeyeceği belirtilirken yayınlanacak fotoğrafın bir sunum olarak hazırlandığının altı çizildi.

Fetullah Gülen nerede, ortaya çıktı mı?

FETHULLAH GÜLEN YAŞIYOR MU?

Fethullah Gülen’in sağlık durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunan bir diğer isim ise örgüt içerisinden ifşalara başlayan yeğeni Ebuseleme Gülen oldu.

Ebuseleme Gülen Fethullah Gülen’in yaşadığına dair konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ölmedi ama gerçekten çok hasta ve özel ilgiye muhtaç durumda şu an. Onu kaçıranların amacı, kalan yönetim hakkını ellerinde tutmak. Davanın sahipleriymiş havası yaratmak için onu alıp götürdüler. Benim babama bile göstermiyorlar, öz kardeşine”

Fethullah Gülen son hali ABD Pensilvanya'daki evinden görselle duyuruldu

FETÖ İÇİNDE ÇATIŞMALAR ÖNE SÜRÜLDÜ

FETÖ içerisinde yaşanan çatışmalar ve Gülen’in sağlık durumu, örgütün geleceği hakkında soru işaretleri yaratıyor.

Gülen’in sağlık durumu ile ilgili belirsizlikler, örgüt içindeki güç dengelerini de etkileyebileceği yönünde yorumlandı.

Fethullah Gülen’in yönetimindeki bu belirsizlikler ve sağlık sorunları, örgütün iç yapısında ciddi çatlaklara yol açabilir gibi görünüyor.

PolitikaGündemSon Dakika

Fethullah Gülen’in son hali 2024 yılında ortaya çıktı! Örgüt öldü mü iddialarına cevap verdi” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir