GTA 6 piyasadaki en pahalı oyun olabilir! Take-Two CEO’sundan dikkat çekici fiyat açıklaması - Haber Jet

GTA 6 piyasadaki en pahalı oyun olabilir! Take-Two CEO’sundan dikkat çekici fiyat açıklaması

Rockstar Games'in çatı şirketi Take-Two'nun CEO'sundan GTA 6'nın fiyatını ima eden yeni bir açıklama geldi. CEO Strauss Zelnick'in açıklamaları yüksek dolar kuru nedeniyle Türkiye'deki oyuncuları üzebilir. Zelnick'in açıklamalarına göre GTA 6'nın 70 dolardan daha pahalı olması bekleniyor.

Yıllardır beklenen GTA 6 oyunu 2025’te çıkıyor. Oyunun çıkış tarihinin belli olmasının ardından oyuncuların ilk aklına gelen konu ne kadar olacağı sorusu oldu. Take-Two CEO’su Zelnick’in son açıklamaları GTA 6’nın fiyatı hakkında ipucu verir nitelikte.

GTA 6 NE KADAR OLACAK?

GTA 6’nın fiyatı halen belirsizliğini koruyor. Daha önce bir oyun sitesi GTA 6’yı daha çıkmadan 69,99 eurodan satışa çıkarmıştı. Ancak resmi fiyat henüz belli olmadı. Dolayısıyla oyunu şimdiden satışa çıkaran siteler ya güvenilir olmayan sitelerdir ya da risk alıp önden satış yapmaktadırlar.

Tabi bu süreçte GTA 6’nın fiyatına ilişkin birçok tahmin yazılıp çiziliyor. Birkaç yıl önce 60 dolardan satılan AAA oyunlar artık son dönemde artan maliyetler nedeniyle 70 dolardan satılıyor. Ancak GTA 6’nın 70 dolardan daha yüksek bir fiyatla satışa çıkacağı tahmini oldukça yaygın.

GTA 6 fiyatı

GTA 6 FİYATINA İLİŞKİN İLK AĞIZDAN AÇIKLAMA GELDİ

Take-Two CEO’su Zelnick, kendisine yöneltilen GTA 6, Borderlands gibi oyunların fiyatlarını nasıl belirledikleri sorusuna şu yanıtı verdi:

Herhangi bir zamanda büyük değer sunmayı hedefliyoruz. Ücretlendirdiğimizden daha fazla değer sunmaya o kadar odaklandık ki bu da bir nevi değerlendirme tablosu.

Zelnick’in bu açıklama ile oyuncu deneyimine daha fazla önem verdikleri ve oyuncuların iyi bir deneyim için fiyatı çok dert etmeyeceği çıkarımı yapıldı. Aslında Zelnick bu açıklama yaptıkları oyuna güvendiklerini ve belirleyecekleri fiyatın da üstünde değer kattıklarını ifade ediyor. Bu da GTA 6’nın fiyatının en yüksek fiyatlı oyun olabileceği anlamına geliyor.

CEO Zelnick’in açıklamaları ve oyun piyasasındaki fiyat seviyelerine bakıldığında yaygın görüş GTA 6’nın 80 dolardan satışa çıkabileceği yönünde.

GTA 6 ne kadar olacak?

Oyuncuların fiyatını umursamadan harcamalar yapabileceği bir oyun olarak görülen GTA 6’nın fiyatı henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak açıklanana kadar en çok merak edilen ve tartışılan konular arasında yer alacak gibi gözüküyor.

GTA 6 kaç dolar olacak?

Siz de GTA 6’nın fiyatına ilişkin tahminleri yorumlarda belirtebilirsiniz.

OyunTeknoloji

GTA 6 piyasadaki en pahalı oyun olabilir! Take-Two CEO’sundan dikkat çekici fiyat açıklaması” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Semih Semih

    GTA 6 bence en az 85 dolar fiyatı ile satışa çıkar

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir