Epic Games, Steam fiyatı 1900 TL olan oyunu gelecek hafta ücretsiz verecek - Haber Jet

Epic Games, Steam fiyatı 1900 TL olan oyunu gelecek hafta ücretsiz verecek

Epic Games'in "Mega İndirim" kampanyası kapsamında gelecek hafta ücretsiz sunacağı oyun ortaya çıktı. Steam'de 1900 TL'ye satılan bu oyun, Epic Games kullanıcılarına bedava sunulacak.

Epic Games, düzenlediği kampanyalarla oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Son olarak “Mega İndirim” kampanyası ile birçok oyunu indirimli fiyatlarla sunan Epic Games, her hafta bir gizemli oyunu da ücretsiz olarak oyunculara hediye ediyor. Bu hafta sızdırılan bilgiye göre, önümüzdeki hafta oyuncuların ücretsiz olarak edinebileceği oyun belli oldu.

EPİC GAMES’İN ÜCRETSİZ VERECEĞİ OYUN NE?

Güvenilir oyun sızıntılarıyla tanınan billbil-kun, Epic Games’in 6-13 Haziran tarihleri arasında ücretsiz sunacağı oyunun Marvel’s Midnight Suns olacağını iddia etti. Firaxis ve 2K tarafından geliştirilen bu RPG ve sıra tabanlı strateji oyunu, Marvel evreninin karanlık yüzünü keşfetme imkanı sunuyor. Normalde Steam’de 59.99 dolara, yani yaklaşık 1900 TL’ye satılan oyun, Epic Games’te indirimsiz olarak 699 TL. Ancak önümüzdeki hafta bu oyun, Epic Games kullanıcıları için tamamen ücretsiz olacak.

Epic Games, Steam fiyatı 1900 TL olan oyunu gelecek hafta ücretsiz verecek

Marvel’s Midnight Suns, 2022 yılında piyasaya sürüldü ve ikonik Marvel karakterlerini içeriyor. Oyuncular, Marvel evreninin karanlık tarafını deneyimlerken, RPG ve strateji unsurlarıyla dolu bir maceraya atılıyorlar. Epic Games’in her hafta sunduğu ücretsiz oyunlar arasında en dikkat çekici yapımlardan biri olan Marvel’s Midnight Suns, oyunculara harika bir fırsat sunuyor.

Bu bilgi şimdilik bir sızıntıdan ibaret olsa da, billbil-kun’un önceki sızıntılarının genellikle doğru çıktığı biliniyor. Bu nedenle, büyük bir heyecanla beklenen bu oyunun gerçekten ücretsiz olacağına inanmak mümkün. Kesin bilgiye ise önümüzdeki Perşembe günü ulaşacağız.

Epic Games, Steam fiyatı 1900 TL olan oyunu gelecek hafta ücretsiz verecek

Görüşlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

OyunTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir