Epic Games gelecek hafta gizemli bir oyunu ücretsiz olarak verecek - Haber Jet

Epic Games gelecek hafta gizemli bir oyunu ücretsiz olarak verecek

Ücretsiz oyun hediyeleri ve indirimleri oyun severlerin gönlünde taht kuran Epic Games, yine ücretsiz ama bu kez gizemli bir oyun hediye etmeye hazırlanıyor. Epic Games gizemli oyun ne, şimdiden merak ediliyor. Ancak gizemli oyunun ne olacağı gelecek hafta belli olacak. RDR 2, Cyberpunk tahminlerinde bulunanlar biraz daha beklemek zorunda.

Epic Games önümüzdeki hafta gizemli oyun olarak nitelendirdiği bir oyunu ücretsiz olarak verecek. Epic Games’in vereceği ücretsiz oyunun ne olabileceği hakkında birçok dedikodu bulunuyor.

EPİC GAMES GİZEMLİ OYUN NE?

Epic Games vereceği oyunları bir hafta öncesinden açıklayarak ücretsiz olarak oyunculara dağıtırdı. Ancak bugün Epic Games mağazasına giren oyuncular gelecek haftanın oyununun “Gizemli Oyun” olarak gösterildiğini fark etti. Epic Games’in bu beklenmedik hareketi acaba gizemli oyun ne, yoksa RDR 2 mi ya da başka bir oyun merak edilmeye başlandı.

Epic Games gelecek hafta gizemli bir oyunu ücretsiz olarak verecek 1

Epic Games’in gizemli oyun olarak gelecek hafta vereceği oyun henüz belli değil. Ancak sosyal medyada birçok tahmin ve iddia bulunuyor. Genellikle oyuncular ücretsiz olarak verilmesini temenni ettikleri oyunları sıralıyor. Onlar da genellikle Red Dead Redeption 2, EA FC 24, Marvel’s Spider-Man, Fallout 4 gibi oyunları oluyor.

Epic Games’in birçok oyuncunun beklediği bir oyunu gizemli bir oyun olarak gelecek hafta vereceğini tahmin edenler kadar, artık Epic Games’in bütün ücretsiz oyunları gizemli oyun olarak dağıtacağı da ileri sürülen görüşler arasında.

Epic Games’in gelecek hafta hangi oyunu vereceğinin ve gizemli oyunların bir seri mi olacağının yanıtı gelecek hafta belli olacak.

EPİC GAMES’İN ÜCRETSİZ OLARAK VERDİĞİ OYUN NEDİR?

Epic Games şu anda 2 oyunu ücretsiz olarak mağaza üzerinden oyunculara dağıtıyor. Bunlar Circus Electrique ve Firestone Free Ofter‘dir. İki oyunu da 16 Mayıs saat 18.00’a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games gelecek hafta gizemli bir oyunu ücretsiz olarak verecek 2

OyunTeknoloji

Epic Games gelecek hafta gizemli bir oyunu ücretsiz olarak verecek” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Oyuncu Oyuncu

    Umarım epic games istek listemdeki oyunlardan biridir…………

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir