Call of Duty Black Ops 6, Game Pass’e gelebilir! Ancak kötü bir haberimiz var - Haber Jet

Call of Duty Black Ops 6, Game Pass’e gelebilir! Ancak kötü bir haberimiz var

Call of Duty serisinin gelecek muhtemel oyunun adı Call of Duty Black Ops 6 olacak. Oyun çıkmadan önce Call of Duty sevenleri sevindirecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre yeni Call of Duty oyunu Xbox Game Pass'e de gelecek.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli haber gazetesi The Wall Street Journal’ın bir haberine göre yeni Call of Duty oyununun Game Pass’e çıktığı ilk günden itibaren eklenmesi planlanıyor.

CALL OF DUTY GAME PASS’E GELECEK Mİ?

Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasının ardından Call of Duty oyunlarının Game Pass’e ekleneceği ifade ediliyordu. Ancak bu konuyla ilgili bugüne kadar herhangi bir gelişme gündeme gelmemişti.

Wall Street Journal’ın haberine göre Activision Blizzard oyunları arasında yer alan Call of Duty serisinin yeni oyunu, Xbox Game Pass’e eklenecek.

Call Of Duty Game Pass'e gelecek mi?

CALL OF DUTY BLACK OPS 6 GAME PASS’E GELECEK Mİ?

Microsoft’un sahibi olduğu Xbox Game Pass’e yine Microsoft’un sahibi olduğu Activision Blizzard’ın oyunlardan biri olan Call of Duty oyununun eklenmesi sürpriz olmaz. Zaten Microsoft’un geçen yıl Activision Blizzard’ı satın almasının ardından akla ilk gelen soru Activision Blizzard oyunlarının Game Pass’e gelip gelmeyeceği konusuydu.

Call of Duty serisinin yeni oyununun Ekim ayının sonlarına doğru çıkması bekleniyor. Xbox, 9 Haziran’da yeni çıkacak oyunlara ilişkin bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Bu etkinlikte Call of Duty’nin Black Ops 6 muhtemel isimli yeni oyununun da duyurulacağı tahmin ediliyor.

Call Of Duty Black Ops 6 Game Pass'e gelecek mi?

GAME PASS’E ZAM GELEBİLİR

Call of Duty’nin Game Pass’e eklenmesi durumunda Microsoft gelir kaybı yaşayabilir. Zaten Microsoft’un en büyük korkusu da bu. Microsoft’un bu endişesini gidermek içinse Game Pass Ultimate’a zam yapabileceği tahmin ediliyor.

Şu anda Game Pass PC/Consol aylık 159 TL, Ultimate abonelik ise aylık 209 TL’dir.

Xbox’ın yaklaşan etkinliği nedeniyle Call of Duty serisinin yeni oyununun Game Pass’te yer alıp almayacağı sorusuna ilişkin kesin yanıta çok yakında ulaşabileceğiz.

Ayrıca Game Pass’e gelmesi muhtemel zammı da böylelikle daha net konuşabiliriz.

OyunTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir