Yasemin Sakallıoğlu bu akşam Bahar dizisinde konuk oyuncu olacak - Haber Jet

Yasemin Sakallıoğlu bu akşam Bahar dizisinde konuk oyuncu olacak

Show Tv ekranlarında yayınlanan Bahar dizisine bu akşam bir oyuncu konuk oluyor. Yayınlanan fragmanda yer alan Yasemin Sakallıoğlu, Muhtar Hasibe rolü ile karşımıza çıkacak. Seyirciler ise kim oynuyor, gerçek adı nedir gibi soruları araştırmaya başladı.

Son zamanlarda gündemde yer alan Bahar dizisi her bölümü ile dikkatleri çekmeye devam ederken bu akşamki bölümde yer alan konuk oyuncu merak edildi.

Demet Evgar’ın başrolünde yer aldığı diziye Muhtar Hasibe rolü ile komedyen Yasemin Sakallıoğlu katılacak. Sosyal medyada paylaştığı içerikler ile tanınan başarılı isim bugün ekranlara izleyici ile buluşacak.

Sakallıoğlu, 1988 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. 6 yaşına kadar Rize’de yaşayan isim, liseden mezun olmasıyla beraber bankacılık yapmaya başladı. Lisans eğitimini ise İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

Yasemin Sakallıoğlu bu akşam Bahar dizisinde konuk oyuncu olacak 2

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan isim Zengo isimli sinema filminde de yer aldı. 2021 senesinde ise dünya evine girdi.

Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi isimlerin yer aldığı dizi, salı günleri 20.00’da ekranlara geliyor.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir