Ünlü televizyoncudan üzen haber! 30 yılın ardından televizyonu bırakıyor - Haber Jet

Ünlü televizyoncudan üzen haber! 30 yılın ardından televizyonu bırakıyor

Televizyon Çocuğu, Zaga, Makina, Disko Kralı Dada ve son olarak Uykusuzlar Kulübü gibi pek çok efsane gece programına imza atan Okan Bayülgen, 30 yılın ardından televizyonu bıraktığını duyurdu.

Okan Bayülgen, “30 yıl yaptık artık gücüm yok diyerek” hayranlarını üzen haberi duyurdu. Artık ekranlarda olmayacak. Cumartesi günü gece kuşağında eğlence programlarında bir devrin sonu geldi.

Şovmen, oyunculuk, tiyatro, sinema, yapımcı ve seslendirme sanatçılığı gibi sanatın her kolunda üreten Bayülgen, artık televizyon programları yapmayacağını açıkladı.

1990’lı yıllarda radyo programlarına başlamış, 1995 yılında Gece Kuşu televizyon programı ile hayatımıza girmişti.

Televizyon Çocuğu, Zaga, Makina, Disko Kralı, Dada gibi programlarıyla 2000’lere  talk show programlarındaki aldığı konuklar, skeçleri, sorduğu sorularla farklılaşarak damga vurmuştu.

“30 yıl boyunca çok uzun programlar yaptık artık buna gücüm yok” diyen isim ağırlığını tiyatroya vereceğini söyledi.

Bayülgen son dönemlerde Shakespeare uyarlaması Richard’la sahnede izleyicisiyle buluşuyor.

Ünlü Televizyoncudan üzen Haber! 30 Yılın Ardından Televizyonu bırakıyor

OKAN BAYÜLGEN KİMDİR?

23 Mart 1964 yılında İstanbul’da doğan Okan Bayülgen, ilköğrenimine Şişli’deki Taş Mektep’te başlamış daha sonra Galatasaray Lisesi’nde eğitimine devam etti.

Liseden sonra fotoğrafçılık eğitimi almak üzere Fransa’ya gitti. Tours Üniversitesi Huku ve Ekonomik Bilimler Fakültesi’nde Hukuk bölümüne başladı ancak fikrini değiştirerek ekonomi bölümüne geçiş yaptı. Bir yılın ardından eğitimini yarıda bırakarak Türkiye’ye döndü.

1989 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü’nü tamamladı.

Devlet tiyatrosunda başladığı kariyerine radyo, televizyon programları, sinema ve dizi oyunculuğu, fotoğrafçılık, ses sanatçılığı alanlarında devam etti.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir