Taciz açıklaması aydınlandı! Onur Seyit Yaran, ablası Eylül Yaran'ın tedavisinden bahsetti - Haber Jet

Taciz açıklaması aydınlandı! Onur Seyit Yaran, ablası Eylül Yaran’ın tedavisinden bahsetti

Kardeşlerim dizisinin ünlü oyuncusu Onur Seyit Yaran ablasının tehdit ve psikolojik taciz iddilaarıyla gündeme oturdu. Abla Eylül Yaran, şoke eden sözleri sonrası özür mesajı yayınlayarak açıklama yaptı. Onur Seyit Yaran ise ablasının psikolojik depresyon tedavisi gördüğünü açıkladı. Bu gelişmeler sonrası gözler Onur Seyit Yaran ablası Eylül'e çevrildi. Onur Seyit Yaran'ın ablası kim, adı ne araştırmaları yapılıyor.

Kardeşlerim dizisinde Doruk rolüyle tanınan ve son olarak Yan Oda dizisinde Taylan karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran ablasının hakkındaki suçlamalarıyla gündeme oturdu. Eski model olan ve oyunculuk kariyerine devam eden Onur Seyit Yaran öz ablasının şoke eden suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.

Ünlü oyuncunun isminin Eylül olduğu bilinen ablası paylaştığı videolarda kardeşinin kendisine, eşine ve babasına psikolojik taciz uyguladığını söyledi.

Sosyal medyada gözyaşları içinde çektiği videoları paylaşan abla kardeşi Onur Seyit Yaran’ın küfür ederek tehditlerde bulunduğuna dair ifadeler kullandı. Onur Seyit Yaran hakkındaki bu iddialar sosyal medyada yankılanırken yeni bir gelişme yaşandı.

Onur Seyit Yaran, Ablası Eylül Yaran’ın Psikolojik Depresyon Tedavisi Gördüğünü Açıkladı

Onur Seyit Yaran’ın ablası bu paylaşımların üzerinden çok geçmeden özür mesajı yayınlayarak olayları çarpıtarak anlattığını aktardı. Kardeşiyle olan tartışmaları nedeniyle yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiği için özür diledi.

29 yaşındaki genç oyuncu ise sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden bir açıklama yaparak  ablasının psikolojik tedavi gördüğünü belirtti.

Onur Seyit Yaran, Ablası Eylül Yaran’ın Psikolojik Depresyon Tedavisi Gördüğünü Açıkladı

Ünlü ismin ablası daha sonra hiç beklemediği kadar tepki geldiğini ifade ederek bir özür videosu da yayınladı.

Tüm bu gelişmeler sonrası Onur Seyit Yaran’ın ablası Eylül Yaran tüm dikkatleri üzerine çekti . Sosyal medya kullanıcıların dikkatlerini çevirdiği abla Eylül hakkındaki detaylar merak konusu oldu.

Onur Seyit Yaran, Ablası Eylül Yaran’ın Psikolojik Depresyon Tedavisi Gördüğünü Açıkladı

ONUR SEYİT YARAN’IN ABLASI EYLÜL KİMDİR?

Onur Seyit Yaran’ın ablasının ismi Eylül’dür ve evlidir. Eylül Yaran Mayıs 2019 tarihinde evlenmiştir. Eski model ve oyuncu olan Onur Seyit Yaran’ın ablasının bir yayın evinde editörlük yaptığı biliniyor.

Eylül Yaran kardeşi ile tartışmaları sonrası sosyal medyada paylaştığı videolar ile gündeme gelmiş, Onur Seyit Yaran  hakkında tehdit ve psikolojik taciz iddialarında bulunmuştur. Daha sonra kamuoyundan özür dileyerek olayları çarpıtarak anlattığını açıklamıştır.  Ünlü oyuncunun ablası Eylül, yanlış anlaşılmaya neden olduğunu ifade ederek özür dilediği  bir paylaşım yapmıştır. Eylül Yaran sosyal medyada “leylul” kullanıcı adı ile yer alıyor.

Onur Seyit Yaran, Ablası Eylül Yaran’ın Psikolojik Depresyon Tedavisi Gördüğünü Açıkladı

Kardeşi ablasının psikolojik depresyon tedavisi sürecinde olduğunu açıklamıştır.  Bu yüzden Onur Seyit Yaran ablasına karşı bir hukuksal tepkisi olmayacağını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştur.

MagazinTrend

Taciz açıklaması aydınlandı! Onur Seyit Yaran, ablası Eylül Yaran’ın tedavisinden bahsetti” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Yeşim Yeşim

    Bu çocuk yan odada oynamıyor muydu şimdi daha çok ünlü oldu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir