Survivor’ı aşk kokusu sardı! Nefise’nin aşkını ilan ettiği Yunan yarışmacı Fanis Boletsis kimdir? - Haber Jet

Survivor’ı aşk kokusu sardı! Nefise’nin aşkını ilan ettiği Yunan yarışmacı Fanis Boletsis kimdir?

Survivor All Star 2024’de zorlu mücadele sürerken yarışmacılardan Nefise’nin Yunan yarışmacı Fanis Boletsis'e ilgisi ve gelen aşk itirafı gündeme bomba gibi düştü. Başarılı yarışmacı Nefise'nin "Beni kendine çok çekiyor inanılmaz çok yakışıklı" sözleriyle ilan-ı aşk ettiği Yunan yarışmacı Fanis Boletsis tüm dikkatleri üzerine topladı. İşte Survivor Yunanistan'da yarışmaya devam eden Fanis Boletsis hakkında merak edilenler...

TV8’in sevilen programlarından olan Survivor All Star’da geçtiğimiz günlerde Yunanistan Survivor’u ile oyun oynanmıştı. Survivior’da yarışma kapsamında bu yıl Türk yarışmacılar Yunan yarışmacılarla bir araya gelince ortaya yakınlaşma iddiaları atılmıştı.

Bu yarışmadan sonra çok konuşulacak bir aşk ilanı geldi. Survivor All Star yarışmasının başarılı  isimlerinden Nefise Yunan yarışmacılardan Fanis’e yoğun hisler beslediği ortaya çıktı. Konseyde bu konuyu açan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Nefise’nin Fanis’e olan hayranlığı karşısında şaştı kaldı.

Survivor’ı Aşk Kokusu Sardı! Nefise’nin Aşkını Ilan Ettiği Yunan Yarışmacı Fanis Boletsis Kimdir?

Survivor 2023 şampiyonu olan Nefise Karatay’ın “Aşkım, yani o çocuğa öldüm, o coolluğu, düşük omuzlar, erkeksi hareketler, beni kendine çok çekiyor inanılmaz çok yakışıklı. Bayıldım çocuğa, karizması beni bitiriyor. Fanis’in yeri ayrı umarım şampiyon olur. ” sözleri sosyal medyayı salladı.

Survivor’ı Aşk Kokusu Sardı! Nefise’nin Aşkını Ilan Ettiği Yunan Yarışmacı Fanis Boletsis Kimdir?

Yunan Survivor yarışmacıları ile oynanan oyunlar sonrasında Fanis Boletsis aslında Aleyna Kalaycıoğlu ile yakıştırılmıştı ancak Nefise, Fanis’e adeta aşkını ilan etti. Fanis’e karşı Nefise’nin son sözleri ise Yunan basınında gündem oldu.

Survivor’ı Aşk Kokusu Sardı! Nefise’nin Aşkını Ilan Ettiği Yunan Yarışmacı Fanis Boletsis Kimdir?

24 yaşındaki Survivor 2024 All Star yarışmacısı Nefise Karatay’ın ilanı aşk ettiği Fanis Boletsis’in hayatı, yaşı merak edilirken Fanis Boletsis kimdir sorusu gündeme geldi.

Survivor’ı Aşk Kokusu Sardı! Nefise’nin Aşkını Ilan Ettiği Yunan Yarışmacı Fanis Boletsis Kimdir?

FANİS BOLETSİS KİMDİR?

1996 yılında  doğdu. 18 yaşındayken Ekonomi okumak için Yunanistan’dan İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti.

Lisans eğitiminin ardından  yüksek lisans eğitimine devam etti. Yönetim Finansmanı alanında yüksek lisans yaparak akademik kariyerine yön verdi.

Aslen Yunanistanlı olan 27 yaşındaki yarışmacı birkaç yıldır Londra’da yaşıyor. Girişimci olduğu bilinen Boletsis kendi şirketinde İş Geliştirme Müdürü olarak çalışıyor.

Küçük yaşlardan beri takip ettiği takım sporlarındaki kabiliyetini katıldığı yarışmalarda da sürdüren Fanis Boletsis  Survivor Yunanistan’da halen yarışmaya devam etmektedir.

Magazin

Survivor’ı aşk kokusu sardı! Nefise’nin aşkını ilan ettiği Yunan yarışmacı Fanis Boletsis kimdir?” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Nazlı Nazlı

    nefise niko’sunu bulmuş darısı bizim başımıza

    Yanıtla
  • Merve Merve

    Nefise bildiğin abayı yakmış Survivor Fanise

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir