Sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım aşkı belgelendi - Haber Jet

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım aşkı belgelendi

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile yeni bir aşka yelken açtı. Ala Tokel bir süredir adının anıldığı Fransa'nın Rennes takımında forma giyen milli futbolcu ile alışveriş merkezinde görüntülendi. İkili kaçacak yer ararken o sırada yanlarında olan Danla Bilic ve Doğan Alemdar arasında da aşk iddiaları ortaya atıldı.

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel  ve Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım’ın aşk yaşadığı iddiaları bir süredir gündemdeydi. Youtube’da çektiği videolarla ve Instagram hesabındaki paylaşımlarıyla dikkat çeken fenomen Ala Tokel, kimi zaman özel hayatıyla da gündeme geliyor.

29 yaşındaki Tokel geçtiğimiz günlerde Bertuğ Yıldırım ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre; Fransa Ligue 1 ekibi Rennes’te forma giyen Bertuğ Özgür Yıldırım yeni bir aşka yelken açtı.

Ala Tokel sevgilisi kim?

Milli futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım’ın gönlünü Ala Tokel’e kaptırdığı öne sürülürken ikili geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde kameralara yakalandı. Kameraları görünce şaşkına dönen Ala Tokel ve Bertuğ Yıldırım’ın panik anları objektiflere yansıdı.

Ala Tokel kaç yaşında?

Birlikte görüntülendikleri sırada Bertuğ Özgür Yıldırım’ın yanında Rennes’den takım arkadaşı Doğan Alemdar, Ala Tokel’in yanında ise yakın arkadaşı Danla Bilic vardı. çiftin yanında Danla Bilic ve Doğan Alemdar’ın da olması aşk mı yaşıyorlar sorusunu beraberinde getirdi. 29 yaşındaki  Danla Bilic’in Doğan Alemdar ile aşk yaşadığı iddiası da ortaya atıldı.

Sosyal Medya Fenomeni Ala Tokel Ile Milli Futbolcu Bertuğ Yıldırım Aşkı Belgelendi

Sosyal medya fenomenleri Ala Tokel ile yakın arkadaşı Danla Bilic’in görüntülendikten sonra şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İlgili Haberler

Adı Ala Tokel ile anılan Fransa’nın Rennes takımında forma giyen milli futbolcu Bertuğ Yıldırım son günlerin dikkat çeken isimleri arasında. A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 için belirlenen geniş aday kadrosunda yer alan Bertuğ Yıldırım, daha sonra yapılan açıklama ile Ümit Milli Takım’ın aday kadrosuna dahil edildi.

Bertuğ Özgür Yıldırım kimdir?

BERTUĞ YILDIRIM KİMDİR?

Bertuğ Özgür Yıldırım 12 Temmuz 2002’de İstanbul’da doğdu. 21 yaşındadır.

2023 yılında  Ligue 1 ekibi Rennes ile 5 yıllık sözleşme karşılığı transfer olan futbolcu Fransa Ligue 1 ekibi Rennes’te forma giyiyor.

Milli takım oyuncusu Yıldırım 10 Haziran 2022 tarihinde ilk kez Türkiye U-21 takımı ile milii formayı giydi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Ermenistan ve Japonya ile oynanacak olan hazırlık maçı için Türkiye millî takım teknik direktörü Stefan Kuntz tarafından ilk kez A milli takım kadrosuna çağrıldı.
1-1 sona eren Ermenistan karşılaşmasının  88. dakikasında Türkiye milli takımındaki ilk golünü attı.

Forvet pozisyonunda görev yapan milli futbolcu kariyeri boyunca Sarıyer Spor Kulübü, Hatayspor ve Antalyaspor takımlarında da forma giymiştir.

MagazinTrend

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım aşkı belgelendi” haberine 4 yorum yapıldı.

  • Pelin Pelin

    Ala Tokel eski sevgilisi Ahmetle çok yakışıyordu

    Yanıtla
  • Gülşah Gülşah

    Ala Tokel, Danla Bilic ile kanka olmuş

    Yanıtla
  • Burçak Burçak

    Sevgililer mi çok fena yakalanmışlar

    Yanıtla
  • Hamza Hamza

    Valla 10 numara çift olmuş kıskanmasın kimse

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir