Sezon finali yaklaşırken bomba ayrılık! Yalı Çapkını’nın başrol oyuncusu diziye veda ediyor - Haber Jet

Sezon finali yaklaşırken bomba ayrılık! Yalı Çapkını’nın başrol oyuncusu diziye veda ediyor

Yalı Çapkını dizisinden beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. 2 sezondur reytingleri rekor kıran dizide Orhan Korhan karakterini canlandıran Emre Altuğ'un diziden ayrılacağı konuşuluyor. Sezon finaline geri sayım başlamışken ünlü oyuncu Emre Altuğ'un sürpriz ayrılık haberi gündeme oturdu.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinden izleyiciyi şoke eden bir haber geldi.

İki sezondur devam eden heyecanın zirve yaptığı Yalı Çapkını’na  ana karakterlerden biri veda edecek. Star TV’nin ilgiyle takip edilen dizisinde Orhan karakterinin yeni sezonda olmayacağı öne sürüldü.

Sezon Finali Yaklaşırken Bomba Ayrılık! Yalı Çapkını’nın Başrol Oyuncusu Diziye Veda Ediyor

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Reytingleri alt üst eden Yalı Çapkını’nda Orhan Korhan karakterini oynayan Emre Altuğ kulislerden sızan bilgilere göre projeye veda edecek.

Emre Altuğ’un geçtiğimiz aylarda da diziden ayrılacağı iddia edilmiş fakat bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı anlaşılmıştı.

7 Haziran’da sezon finali yapmaya hazırlanan dizide Seyran’ın hastalığı ile birlikte izleyiciyi neler beklediği merak konusu oldu. Emre Altuğ’un Yalı Çapkını dizisi yeni sezonunda yer alıp almayacağına dair dizi yapımcılarından ya da ünlü oyuncudan bir açıklama gelmedi.

Sezon Finali Yaklaşırken Bomba Ayrılık! Yalı Çapkını’nın Başrol Oyuncusu Diziye Veda Ediyor

55 yaşındaki ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ’un yeni projeler için diziye veda etme ihtimali belirsizliğini koruyor. Yalı Çapkını Orhan karakterinin akıbeti, önümüzdeki bölümlerle birlikte ipuçları sunabilir.

Sezon Finali Yaklaşırken Bomba Ayrılık! Yalı Çapkını’nın Başrol Oyuncusu Diziye Veda Ediyor

YALI ÇAPKINI ORHAN KİMDİR?

Yalı Çapkını Orhan Korhan karakterini Emre Altuğ canlandırıyor.

Orhan, Halis Ağa’nın büyük oğlu ve Ferit’in babasıdır. Orhan, senaryoda babasının her isteğini yerine getiren, babasına asla karşı çıkmayan bir rol olarak yer alıyor. Halis Ağa’dan sonra yalıda en çok sözü geçen kişidir. Dizide Orhan’ın vefat eden abisinin eşi İfakat ile yasak bir ilişkisi vardır.

MagazinTrend

Sezon finali yaklaşırken bomba ayrılık! Yalı Çapkını’nın başrol oyuncusu diziye veda ediyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Nurgül Nurgül

    Emre Altuğ Yalı Çapkınından ayrılmaz bence nasıl çıkacak ki diziden

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir