Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını anlatan filmde Huysuz Virjin rolünü Salih Bademci canlandıracak - Haber Jet

Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını anlatan filmde Huysuz Virjin rolünü Salih Bademci canlandıracak

2020 yılında hayata veda eden Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı beyazperdeye aktarılıyor. Filmde sahne adıyla Huysuz Virjin’i ünlü oyuncu Salih Bademci canlandıracak. Huysuz Virjin filmi ne zaman vizyona girecek, Huysuz Virjin filmi oyuncu kadrosu araştırmaları yapılıyor. İşte filmle ilgili merak edilen detaylar...

4 yıl önce yaşamını yitiren Huysuz Virjin olarak bilinen Seyfi Dursunoğlu’nun hayatı film oluyor. Seyfi Dursunoğlu’nun hayatına odaklanan filmin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.. Filmin senaryosunun bitmek üzere olduğu belirtilirken başrolde hangi oyuncunun yer alacağı belli oldu.

Müge Dağıstanlı’nın haberine göre birçok ünlü oyuncunun peşinden koştuğu Huysuz Virjin rolünü başarılı oyuncu Salih Bademci üstlenecek. Salih Bademci yeni rolü için çalışmalara başladı. Salih Bademci Netflix’de yer alan Kulüp dizisindeki Selim Songür rolü, performansı ve sesiyle çok konuşulmuştu.

Televizyon dünyasının tanınmış ismi yapımcı Armağan Çağlayan filmin danışmanlığını yapacak.

Renkli hayatı ile bilinen Seyfi Dursunoğlu’nun hikayesinin anlatılacağı film için hayranları heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor. Seyfi Dursunoğlu’nun sanatı ve kişiliğine hayat verme fırsatı bulan Salih Bademci için bu rolün oyunculuk kariyerinde önemli bir kilometre taşı olması öngörülüyor.

HUYSUZ VİRJİN FİLMİ VİZYON TARİHİ

Senaryosunu Yıldız Bayazıt, Sema Kaygusuz’un kaleme alacağı biyografik türdeki filmin bu yıl vizyona girmesi beklense de kesin vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Huysuz Virjin filminin hazırlıkları 3 yıldır sürerken çekimlerin yakında başlayacağı konuşuluyor.

Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını anlatan filmde Huysuz Virjin rolünü Salih Bademci canlandıracak 2

HUYSUZ VİRJİN FİLMİ OYUNCU KADROSU

“Müslüm” ve “Bergen” filmlerinin kadrosundaki bazı isimlerin içerik oluşturma süreçlerinde yer aldığı filmde hangi oyuncular olacak merak konusu. Huysuz Virjin filminde şu ana kadar başrol Salih Bademci dışında hangi isimlerin yer alacağı belli değil. Projenin oyuncu kadrosunun bugünlerde tamamlanması bekleniyor.

HUYSUZ VİRJİN FİLMİ KONUSU

Biyografi türündeki filmde, 87 yaşında hayatını kaybeden Türkiye’nin sevilen ve unutulmaz sanatçılarından Huysuz Virjin’in hayat hikayesi konu edinilecek.

Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını anlatan filmde Huysuz Virjin rolünü Salih Bademci canlandıracak 3

SEYFİ DURSUNOĞLU KİMDİR?

Seyfi Dursunoğlu,  sahne adıyla Huysuz Virjin 1 Ekim 1932 yılında Trabzon’da doğdu. İlkokulu Beylerbeyi’nde bitirdi. Daha sonra Deniz Lisesi’ni bitirdikten sonra İngiliz Filolojisi bölümünde gördüğü eğitimi yarıda bırakarak Sosyal Sigortalar Kurumu’nda memur olarak çalışmaya başladı.

1970’te Huysuz Virjin olarak önce küçük kulüplerde sahneye çıkmaya başladı. 70’li yıllardan 2010’lara kadar yer aldığı eğlence programları ile Türkiye’de televizyonların tanınan bir eğlence figürü haline geldi.

Öztürk Serengil’in TRT’deki yarışma programına katılan Seyfi Dursunoğlu, , “Huysuz Virjin” karakteriyle en büyük sıçramayı burada yapmıştır.

Birçok ülkede sahne alan Dursunoğlu, Huysuz Show adlı programıyla kendini tüm Türkiye’ye tanıttı ve sevdirdi.

Show TV’de yayınlanan Huysuz’la Dans Eder misin? Programında sunuculuk yaptı.

2012 yılında  Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada jüri üyeliği yapmıştır. Programın final bölümünde ise son kez Huysuz Virjin olarak çıktı.

“Bu benim son kantom” diyen Seyfi Dursunoğlu yaşından dolayı bir daha kanto yapamayacağını ifade etti.

KOAH hastalığına yakalanan Dursunoğlu, 15 gün boyunca zatürre tedavisi gördüğü hastanede 17 Temmuz 2020 tarihinde hayatını kaybetti.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir