"Seni Yerler" şarkısıyla tekne turu yapanlar Sezen Aksu’yu gökte ararken yalı balkonunda buldu - Haber Jet

“Seni Yerler” şarkısıyla tekne turu yapanlar Sezen Aksu’yu gökte ararken yalı balkonunda buldu

İstanbul Boğaz'ı bu kez şaşırtan bir tesadüfe ev sahipliği yaptı. Boğaz'da Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" şarkısı eşliğinde tekne turu yapan bir vatandaş hayatının en unutulmaz anlarını yaşadı. Tekne turu esnasında bir yalıdaki balkonda Sezen Aksu'yu gören hayranı olan o anları cep telefonu kamerasına kaydetti. Boğaz'ın ortasındaki Sezen Aksu'lu ilginç tesadüfün videosu sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı.

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu ile hayran buluşması bu kez konserde değil İstanbul Boğaz’ında gerçekleşti. Boğaz’da tekne turu yapan bir vatandaş, Sezen Aksu’nun “Seni Yerler” şarkısını dinlerken bir anda karşısında Sezen Aksu’yu buldu.

Son ses açtığı Seni Yerler şarkısı eşliğinde boğaz turuna çıkan bir vatandaş kafasını kaldırdığında bir yalının balkonunda duran Sezen Aksu’yu gördü. Bir anda Sezen Aksu ile karşılaşan vatandaş hayatının en heyecanlı anlarından birini yaşadı.  Ünlü şarkıcı ile yaşadığı ilginç tesadüfü cep telefonu ile kayda alan vatandaşın o anlara dair görüntüleri sosyal medyaya da yansıdı.

“seni Yerler” şarkısıyla Tekne Turu Yapanlar Sezen Aksu’yu Gökte Ararken Yalı Balkonunda Buldu

Sezen Aksu ve hayranının bu tesadüfi karşılaşması sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Tekne turu esnasında meydana gelen ilginç karşılaşma vatandaşın Sezen Aksu’yu gökte ararken Boğaz’da yalı balkonunda bulması şeklinde yorumlara konu oldu.

“seni Yerler” şarkısıyla Tekne Turu Yapanlar Sezen Aksu’yu Gökte Ararken Yalı Balkonunda Buldu

Bazı sosyal medya kullanıcıları tesadüfün güzelliğine ve o vatandaşın şansını konuşurken bazıları ise Sezen Aksu’nun yalıda oturduğuna şaşırarak, yalının güzelliği ile ilgili yorumlarda bulundu.

69 yaşındaki Sezen Aksu yıllardır dillere pelesenk olmuş şarkıları, unutulmaz besteleri ve şarkı sözleri ile hayranlarının beğenisini toplamaya devam ediyor.

“seni Yerler” şarkısıyla Tekne Turu Yapanlar Sezen Aksu’yu Gökte Ararken Yalı Balkonunda Buldu

Sezen Aksu hayranları, Minik Serçe’yi ses getiren konserlerinde sahnede görme fırsatı yakalıyor. Ancak İstanbul Boğaz’ındaki bu tesadüf Sezen Aksu’yu görme fırsatını daha da unutulmaz kıldı.

Sezen Aksu Boğaz’ın en güzel manzaralarından birine sahip Kanlıca’da bordo renkli bir yalıda oturuyor.  Ünlü sanatçı evini aynı zamanda stüdyo olarak kullanıyor.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir