Pucca 'Kira Ödemiyor' gerekçesiyle davalık olduğu evi boşalttı, ev sahibinin evden paylaştığı fotoğraflar gündem oldu - Haber Jet

Pucca ‘Kira Ödemiyor’ gerekçesiyle davalık olduğu evi boşalttı, ev sahibinin evden paylaştığı fotoğraflar gündem oldu

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık, ev sahibi Jale Tuncer 16 aydır kirasını ödemediği ve evine zarar verdiği iddiasıyla davalık olmuştu. Ev sahibi X/Twitter hesabı üzerinden yaşadığı durumu paylaşmıştı. Pucca'nın evden çıkmasının ardından ev sahibi Tuncer'in Pucca'nın çıktığı evden paylaştığı fotoğraflar şaşırttı. Ardından Tuba Ünsal'ın da evini benzer bir durumda bıraktığı öğrenilen "Pucca" Selen Pınar Işık gündem oldu.

Blog yazıları sonra çıkardığı “Küçük Aptalın Büyük Dünyası”, “Biz Şimdi Neyiz”, “Ay Hadi İnşallah” kitaplarıyla tanınan Pucca, ev sahibiyle 16 aydır kirayı ödemediği gerekçesiyle davalık olmuştu. Pucca evi boşalttı ancak ev sahibinin paylaştığı görüntüler gündem oldu.

PUCCA “İRA ÖDEMİYOR” GEREKÇESİYLE DAVALIK OLDU

“Pucca” Selen Pınar Işık’ın ev sahibi olduğunu belirten Jale Tuncer, daha önce X hesabından, Pucca’nın ilk bir yıl kirayı eksik ya da geç yatırdığını söyleyerek son 16 aydır kira ödemeden evinde oturduğunu ifade etmişti.

Ünlü fenomen yazarla davalık olan Tuncer evin boşaltılmasının ardından X üzerinden yaptığı yeni paylaşımla gündeme geldi.

EV SAHİBİ GÖRÜNTÜLER PAYLAŞTI

Pucca’nın arkasında bıraktığı eve dair görüntüleri “Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekte çok üzülüyorum. Fotoğrafların ve videoların, evime verdiği zararların hepsini burada paylaşacağım!” sözleriyle paylaştı.

Pucca kira ödemiyor

Daha sonra banyo, duvarlar ve prizlere ait görüntüler paylaştı.

Pucca ‘kira Ödemiyor’ Gerekçesiyle Davalık Olduğu Evi Boşalttı, Ev Sahibinin Evden Paylaştığı Fotoğraflar Gündem Oldu

TUBA ÜNSAL “SANIRIM YAŞADIĞIM TÜM TRAVMALARI EVİME KESTİ”

Jale Tuncer’in paylaşımlarının ardından oyuncu Tuba Ünsal’ın Instagram hikayelerde olayın ilk çıktığı zaman yaptığı paylaşım tekrar gündeme geldi.

Ünsal, Pucca’nın yıllarca kendi evinde kiracısı olduğunu ve “sanırım yaşadığı tüm travmaların cezasını evime kesti o kadar kötüydü durum” diyerek aylarca kira ödemediğini ve haber bile vermeden evi boşalttığını açıkladı.

Pucca

Haberleri görünce yazmak istediğini söyleyen Ünsal’ın paylaşımını Tuncer’de kendi hesabından ekran görüntüsüyle paylaşarak “Anlaşılacağı üzere bu bir alışkanlık haline dönüşmüş. Dilerim bana ve Tuba Hanım’a yaşattıklarını şimdiki ev sahibine yaşatmazsın! ” sözleriyle yeniden hatırlattı.

Tuba Ünsal’ın iddialarına ‘Pucca’ Selen Pınar Işık, “3 ay oturdum, ev rutubet içinde olduğu için çıktım. Partilerine çağırıp paylaşım yapmamı isterken bir şey yoktu. Bu kadar muzdaripseniz yasal hakkınızı kullanın” demişti.

Pucca 'Kira Ödemiyor' gerekçesiyle davalık olduğu evi boşalttı, ev sahibinin evden paylaştığı fotoğraflar gündem oldu 1

MagazinTrend

Pucca ‘Kira Ödemiyor’ gerekçesiyle davalık olduğu evi boşalttı, ev sahibinin evden paylaştığı fotoğraflar gündem oldu” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Samet Samet

    Bu kadını zamanında birçok kişi savunmuştu. Şimdi görsünler gerçek yüzünü

    Yanıtla
  • Selin Selin

    Pucca kira ödemiyor üstüne evi de darmadağın bırakıyor helal olsun

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir