Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı, sorusuna hikaye ile yanıt geldi! Evlenme teklifi edilen tarihi bile hatırlamaması üzerine hayranları şaşırdı - Haber Jet

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı, sorusuna hikaye ile yanıt geldi! Evlenme teklifi edilen tarihi bile hatırlamaması üzerine hayranları şaşırdı

Bu yaz evlenecekleri konuşulan ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın ayrıldıkları öne sürülmüştü. Birlikte tatile çıkan çiftten mutluluk pozları geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti bu kare ile ayrılık söylentilerine son noktayı koymuş oldu.

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz  ve bir süredir birlikte olduğu meslektaşı Kaan Yıldırım evlilik hazırlığı yaparken ortaya ayrılık iddiaları atıldı.  Kaan Yıldırım kız arkadaşı Pınar Deniz’e Londra’da evlilik teklifi etmişti. Ünlü çiftin Haziran ayında evlenecekleri haberleri hayranlarını sevindirirken düğünleri ileri bir tarihe ertelendi.

Pınar Deniz’in geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda evlilik teklifi aldığı günü unutması kafaları karıştırmıştı. 6 Ağustos 2023 tarihi “sana ne ifade ediyor?” sorusu üzerine ünlü oyuncu “Ne ifade etmeli? Ben şu an bulamadım” yanıtını vermişti. Pınar Deniz’in evlenme teklifi edilen tarihi bile hatırlamaması hayranlarını şaşkına çevirirken ayrıldılar mı sorusu akıllara gelmişti.

Pınar Deniz kiminle evleniyor?

PINAR DENİZ İLE KAAN YILDIRIM AYRILDI MI?

Bu yıl evlenecekleri konuşulan çiftle ilgili  magazin gündemine bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. Yaklaşık 3 senedir birlikte olan çiftin, ilişkilerini bitirdiği ve ayrıldığı iddia edildi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım hayranlarını üzen bu gelişme sosyal medyada da geniş yankı buldu. Ancak çok geçmeden çiftten güzel haber geldi. Son olarak rol aldığı Yargı dizisinin final yapmasının ardından Pınar Deniz, sevgilisi ile tatile çıktı. Birlikte tatile çıkan ikiliden “Başlasın yollar…” notuyla yeni kareler geldi.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı?

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan çift mutluluk pozu verdi. Ünlü oyuncu 3 milyon takipçisi bulunana hesabından Kaan Yıldırım ile paylaştığı fotoğrafa kalp emojisi koydu.  30 yaşındaki oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın son paylaşımı ayrılık iddialarını sonlandırdı.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evlenecek mi?

PINAR DENİZ KİMLE EVLENİYOR?

Başarılı sinema ve dizi oyuncusu bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım’dan evlenme teklifi aldı. 37 yaşındaki Kaan Yıldırım; Kayıp, Ulan İstanbul, Hekimoğlu, Kopuk gibi dizilerle geniş  hayran kitlesine ulaştı.

Kaan Yıldırım ile Haziran ayında nikah masasına oturacağı konuşulan Pınar Deniz düğünlerinin bu yaz olacağı iddiasını yalanladı.

KAAN YILDIRIM PINAR DENİZ EVLENİYOR MU?

Aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam eden Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti evlenme kararı aldı.  Geçtiğimiz yaz tatil sırasında çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Deniz, mutluluktan göz yaşları döktüğü anı sevgilisiyle paylaşmıştı. Pınar Deniz parmağında tektaş yüzüğüyle çekilen bir kareyi de paylaşmıştı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın bu yıl evlenme kararı aldığı ve düğün hazırlıklarına başladığı konuşuluyordu ancak ünlü çift düğünlerini erteledi.

Magazin

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı, sorusuna hikaye ile yanıt geldi! Evlenme teklifi edilen tarihi bile hatırlamaması üzerine hayranları şaşırdı” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Manolya Manolya

    Çok yakışıyorlar

    Yanıtla
  • Gökhan Gökhan

    Yargı bitti Pınar Deniz için tatil zamanı belki tatilde evlenirler

    Yanıtla
  • Mine Mine

    Ayrılık haberlerine inanmadim zaten, sürpriz bir evlilik görüyorum

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir