Pelin Akil ve Anıl Altan boşanıyor mu? Ünlü oyuncunun açıklamasıyla iddialar netliğe kavuştu - Haber Jet

Pelin Akil ve Anıl Altan boşanıyor mu? Ünlü oyuncunun açıklamasıyla iddialar netliğe kavuştu

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti bir süredir ayrılık haberler ile gündemdeydi. Örnek gösterilen çiftin boşanacakları konuşulurken hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Ünlü oyuncu Pelin Akil boşanacakları yönündeki iddialara son noktayı koydu.

2016 yılında evlenen Pelin Akil-Anıl Altan çiftinin evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve boşanacakları söylentileri yayılmaya başlarken taraflardan konuya ilişkin bir açıklama geldi.

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarıyla hayranlarının beğenisini toplayan Pelin Akil ve eşi son dönemin gözde çiftlerinden biriydi. Mutlu giden evliliklerini ikiz kızları ile taçlandıran Pelin Akil ve Anıl Altan sosyal medya paylaşımlarında sıklıkla aile pozlarına da yer veriyor.

Pelin Akil Ve Anıl Altan Boşanıyor Mu? Ünlü Oyuncunun Açıklamasıyla Iddialar Netliğe Kavuştu

Geçtiğimiz günlerde ünlü çift hakkında bir iddia ortaya atıldı. 38 yaşındaki oyuncu  Pelin Akil’in eşi Anıl Altan ile evliliğinde sorunlar yaşadığı söylentileri gündeme oturdu.

PELİN AKİL ANIL ALTAN ÇİFTİ BOŞANIYOR MU?

Pelin Akil’in oyuncu olan eşi Anıl Altan’ın ayrılacağı ve boşanacakları öne sürüldü.  Taraflardan konuya ilişkin gelen açıklama ile boşanma iddiaları son buldu. Çünkü Pelin Akil  eşi ile boşanma kararı aldıkları yönündeki söylentileri verdiği röportaj ile yalanladı. Pelin Akil, bir muhabirin “Sizi gecelerde tek görüyoruz Anıl Bey ile görmüyoruz” sorusu ve aralarının bozuk olduğuna dair iddiaları yanıtladı.

Pelin Akil Ve Anıl Altan Boşanıyor Mu? Ünlü Oyuncunun Açıklamasıyla Iddialar Netliğe Kavuştu

Ünlü oyuncu  “Tabii ki tartışmalarımız oluyor bunlar kulaktan kulağa farklı şekilde yansıtılıyor. Boşanma  gibi bir durumumuz şu anda yok” diyerek ayrılık söylentilerine noktayı koydu.

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin evliliklerinde kriz yaşadığı iddiaları geçtiğimiz yıl da gündeme gelmişti. Ünlü çift, kızlarıyla çıktıkları Dubai tatilinden yaptıkları paylaşımla ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Pelin Akil Ve Anıl Altan Boşanıyor Mu? Ünlü Oyuncunun Açıklamasıyla Iddialar Netliğe Kavuştu

Magazin

Pelin Akil ve Anıl Altan boşanıyor mu? Ünlü oyuncunun açıklamasıyla iddialar netliğe kavuştu” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Melis Melis

    Hiç inanmadım boşanma haberlerine Pelin Akil Anıl Altan gayet mutlu görünüyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir