Nursema katıldığı programda aldatma hikayesini anlattı! Ceren Karakoç eşi Osman Karakoç'la 2013 yılında evlendi - Haber Jet

Nursema katıldığı programda aldatma hikayesini anlattı! Ceren Karakoç eşi Osman Karakoç’la 2013 yılında evlendi

İbrahim Selim'in programında yaptığı itirafla gündeme gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç çok konuşuldu! Yaptığı açıklamadan sonra Ceren Karakoç ve eşi Osman Karakoç'un hayatı da merakları cezbetti.

Son dönemin popüler dizilerinden “Kızılcık Şerbeti”nde Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu.

Ceren Karakoç’un yaptığı itirafla sosyal medya adeta çalkalanmaya başladı.

CEREN KARAKOÇ ALDATMA HİKAYESİ NEDİR?

İbrahim Selim’in programına katılan Ceren Karakoç, format gereği sorulan bir soruya yanıt verdi.

Programda “Utandığın bir anın var mı?” sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırtan Ceren Karakoç, gençlik döneminde yaşadığı bir aldatma hikayesini anlattı.

Ceren Karakoç aldatma hikayesi nedir?

Ceren Karakoç, İbrahim Selim’in sorusuna yanıt olarak şunları söyledi:

“Ergenlik dönemimde aynı anda iki sevgilim vardı ve aynı akşam aynı radyo programında bana şarkı armağan ettiler. Bu durumdan çok utanırım. Daha sonra bu iki kişi buluşup ‘Aynı Ceren’den mi bahsediyoruz’ diye konuşmuşlar.”

Bu sözler izleyicileri hem güldürdü hem de şaşırttı. Ceren Karakoç’un yapmış olduğu samimi itiraf, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Ceren Karakoç kaç yaşında?

CEREN KARAKOÇ KİMDİR?

1984 yılında Ankara’da doğan Ceren Yalazoğlu Karakoç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nden mezun olmuştur.

Televizyon kariyerine “Beni Affet” dizisi ile başlayan Karakoç, “Maria ile Mustafa”, “Akıncı” ve “İçimizden Biri” gibi dizilerde de rol almıştır.

Şu anda “Kızılcık Şerbeti” dizisinde Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç oldukça hızlı bir şekilde popüler hale geldi.

Ceren Karakoç kaç yaşında?

Ayrıca tiyatro sahnelerinde de aktif olan Karakoç “Terapi Ötesi” adlı oyunda performans sergileyerek herkesin beğenisini kazanmıştı.

2013 yılında Osman Karakoç ile evlenen Ceren Yalazoğlu Karakoç hem oyunculuğu hem de yetenekleri ile gündemden düşmüyor denebilir.

Osman Karakoç kimdir?

CEREN KARAKOÇ’UN EŞİ OSMAN KARAKOÇ KİMDİR?

Osman Karakoç 1983 yılında Diyarbakır’da doğmuş ve Bilkent Üniversitesi Kimya Bölümü’nde başladığı eğitimini tiyatroya olan ilgisi nedeniyle bırakmıştır.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünde eğitimine devam eden Osman Karakoç “Unutma Beni” dizisindeki Ali karakteri ile tanınmıştır.

Tiyatroda “Örümcek Kadının Öpücüğü”, “Gişe”, “Theope”, “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım”, “Romeo ve Juliet” gibi oyunlarda rol almış ve başarıları ile nam salmış oyunculardandır.

Ceren Karakoç eşi kimdir?

Ceren Karakoç’un samimi itirafı, sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

İzleyiciler Ceren Karakoç’un cesur ve içten açıklamalarını takdirle karşıladı. Sosyal medyadan da birçok yorum alan bu olay sonrası Ceren Karakoç ve eşi Osman Karakoç’un hayatı da merak konusu olmuştu.

MagazinEditörün SeçtikleriGündem

Nursema katıldığı programda aldatma hikayesini anlattı! Ceren Karakoç eşi Osman Karakoç’la 2013 yılında evlendi” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Buse Buse

    Ceren Karakoç’un aldatma hikayesi çocukluk anısı gibi bir şey bence linçlenecek bir şeyi de yokmuş

    Yanıtla
  • Kudret Kudret

    Ceren karakoç çok samimi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir