Nihat Doğan ve eşi Arzu Doğan boşanma kararı kaldı! Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar kimdir? - Haber Jet

Nihat Doğan ve eşi Arzu Doğan boşanma kararı kaldı! Nihat Doğan’ın eşi Arezoo Gharlar kimdir?

Ünlü türkücü Nihat Doğan ve 2 yıl önce dünyaevine girdiği Arzu Doğan boşanma kararı aldı. Nihat Doğan boşanıyor mu? sorusu gündemde. Çiftin boşanma haberleri sonrası Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'ın kim olduğu merak edildi. Nihat Doğan eşi Arzu Doğan kimdir, kaç yaşında sorusunun yanıtı araştırılıyor.

Özel hayatı ile sık sık magazin gündeminde yer bulan şarkıcı Nihat Doğan’ın 2022 yılında evlendiği eşi Arzu Doğan ile boşanacağı iddia edildi. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında İranlı hayranı Arzu Doğan ile sessiz sedasız evlenmişti.  Doğan çiftinin  13 Ocak’ta Badıkhan isminde oğullarını kucağına almıştı. Sosyal medyada mutlu anlarına dair sık sık poz vererek paylaşım yapan Nihat Doğan ve eşi Arzu Doğan’ın evliliklerini sonlandıracak.

48 yaşındaki ünlü  türkücü Nihat Doğan ve eşi evleri ayırdı ve anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. Nihat Doğan boşanıyor mu? konusu gündemin araştırılan konuları arasında yer alırken Arzu Doğan boşanma iddialarını  doğruladı.

Arzu Doğan’ın, boşanma davası açtıktan sonra sosyal medya hesaplarından Nihat Doğan’la çektiği tüm fotoğrafları silmesi dikkat çekti.

Nihat Doğan ve eşi Arzu Doğan boşanma kararı kaldı! Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar kimdir? 2

Boşanma haberlerinin gündeme gelmesi ile Arzu Doğan sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir paylaşım yaparak açıklamada bulundur.

Arzu Doğan boşanma haberinin doğru olup olmadığına dair “Evet doğru biz Nihat Doğan ile boşanıyoruz ve nedeni hakkında açıklama tercih etmiyorum, aramızdaki hikaye sonlandı herkesin yolu açık yolsun açıklamasında bulundu.

Nihat Doğan ve eşi Arzu Doğan boşanma kararı kaldı! Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar kimdir? 3

ARZU DOĞAN (AREZOO GHARLAR) KİMDİR?

Arzu Doğan 2022 yılında  Nihat Doğan ile nikah masasına oturdu.  Gerçek adı Arezoo Gharlar olan İranlı Arzu Doğan’ın ünlü şarkıcının bir hayranı olduğu biliniyor. 27 yaşında olduğu bilinen Arzu Doğan’ın Nihat Doğan ile olan evliliğinden bir oğlu var.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir