Nadide Sultan'ın abisi o ünlü isim çıktı! Payitaht Abdülhamid dizisiyle bilinen Ali Nuri Türkoğlu kimdir? - Haber Jet

Nadide Sultan’ın abisi o ünlü isim çıktı! Payitaht Abdülhamid dizisiyle bilinen Ali Nuri Türkoğlu kimdir?

Şarkıcı Nadide Sultan'ın abisi de kendisi gibi o ünlü isim çıktı. Payitaht dizisindeki Emanuel Karaso karakteriyle tanınan Ali Nuri Türkoğlu, Nadide Sultan'ın abisi...

Şarkıcı, oyuncu ve sunuculuk yapan 47 yaşındaki Nadide Sultan’ın abisi de kendisi gibi ünlü bir isim çıktı. Trt yapımlarında sıklıkla görülen o ismin Ali Nuri Türkoğlu olduğu öğrenildi.

NADİDE SULTAN’IN ABİSİ KİM?

Nadide Sultan’ın abisi tiyatro ve dizi oyuncusu, Payitaht Abdülhamid dizisindeki Emanuel Karaso karakteriyle tanınan Ali Nuri Türkoğlu’dur.

Nadide Sultan’ın Abisi O ünlü Isim çıktı! Ali Nuri Türkoğlu Kimdir?

ALİ NURİ TÜRKOĞLU KİMDİR?

Ali Nuri Türkoğlu, 21 Kasım 1974 tarihinde İstanbul’da doğdu. 18 yaşında girdiği Salih Kalyon Tiyatrosu’nda tiyatro kariyerine başladı. İlk televizyon önü oyunculuğunu Süper Baba dizisine konuk oyuncu olarak yaşadı.

2011 yılında Gerçek Bir Hikayeden Uyarlanmıştır kısa filmiyle yurt içi ve yurt dışı pek çok festivalde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazandı.

15 Temmuz 2016 tarihinde, darbe girişimine karşı köprüde bulunduğu sırada yaralı bir askeri taşırken çekilen fotoğrafıyla hedef haline gelse de daha sonra yaralı askeri tedavi için hastaneye yetiştirmeye çalıştığı öğrenildi.

2017 yılında Payitaht Abdülhamid dizisindeki Emanuel Karaso karakteriyle geniş kitlelerce tanındı.

Son olarak Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Şehzade Orhan karakterini canlandırıyor.

Şarkıcı Nadide Sultan’ın abisi olarak da bilinmekte.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir