Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs Saraçhane paylaşımı kısa sürede gündeme oturdu - Haber Jet

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs Saraçhane paylaşımı kısa sürede gündeme oturdu

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’dan bomba bir paylaşım geldi.  Mustafa Sandal, Saraçhane'deki Bozdoğan Kemeri çevresinin polis kordonuyla çevrili fotoğrafını X hesabından paylaşarak dikkat çeken bir not yazdı. Sandal’ın 1 Mayıs mesajı sosyal medyada kısa sürede geniş yankı uyandırdı.

Emek ve Dayanışma Günü’nün kutlandığı bugün birçok ünlü isimden  1 Mayıs paylaşımı geldi. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs’ta paylaştığı Saraçhane fotoğrafı ve notu ise bugünün en çok konuşulan konularından oldu.

CHP ve DİSK’in , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Taksim Meydanı’na yürüme kararı aldıklarını açıklamalarının ardından İstanbul Saraçhane’deki Bozdoğan Kemeri polis kordonuyla kapatıldı. Kemerin önünde onlarca polis tarafından barikat kuruldu.

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs Saraçhane paylaşımı kısa sürede gündeme oturdu 2

1 Mayıs için Saraçhane’den Taksim’e yürümek isteyen gruplar polis müdahalesiyle karşılaştı.

Polis barikatı geçmeye çalışan gruplara biber gazı ve plastik mermiyle müdahale etti.

Saraçhane’de Bozdoğan kemeri etrafının polis kordonuyla kapatıldığı  fotoğraf  bugün 1 Mayıs’ın simge fotoğraflarından biri oldu. Mustafa Sandal  1 milyon takipçili  X  hesabından gündem olan o fotoğrafı paylaşarak Darısı sınırlarımızın başına! Tüm emekçilerimizin bayramı kutlu olsun.” notunu yazdı.

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs Saraçhane paylaşımı kısa sürede gündeme oturdu 3

Sandal’ın dikkat çeken 1 Mayıs paylaşımı çok sayıda beğeni aldı. Kısa sürede geniş yankı bulan Saraçhane paylaşımı sosyal medya platformlarında çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı. Ünlü şarkıcının paylaşımı tartışma konusu olurken bazı sosyal medya kullanıcıları Mustafa Sandal’a “Toplumu germe” gibi eleştirilerde bulundu.

İstanbul’da 1 Mayıs kutlamaları bu yıl yine benzer görüntüler ortaya çıkardı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı’na çıkan yollar trafiğe kapatıldı. Taksim Meydanına yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir