Küfür krizi nedeniyle set paydos etti! Gözler Bahar dizisinin yeni bölümüne çevrildi - Haber Jet

Küfür krizi nedeniyle set paydos etti! Gözler Bahar dizisinin yeni bölümüne çevrildi

Bahar dizisiyle ilgili çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar’ın kendisine sahne süresiyle ilgili soru soran yönetmen asistanına küfür ettiği iddia edildi. Çıkan krizin ardından yönetmen Neslihan Yeşilyurt dizi setini paydos etti. Bu durum sonrası Bahar dizisinin yeni bölümü ile gelişmeler izleyiciler tarafından takip ediliyor.

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un olduğu Bahar dizisi bu kez tatsız bir olayla gündeme geldi.

Dizide Bahar karakterini canlandıran Demet Evgar’ın çekimler esnasında ekipten biriyle sorun yaşadığı ve küfür ettiği öne sürüldü. Senaristliğini Ayça Üzüm’ün üstlendiği Güney Kore uyarlaması dizinin setinde yaşanan olaylar ekibi zora soktu.

DEMET EVGAR, ASİSTANA KÜFÜR ETTİ İDDİASI

Aramızda Kalmasın’ın haberine göre; başrol oyuncusu Demet Evgar, geçtiğimiz günlerde kendisine sahne süresiyle ilgili soru soran yönetmen asistanına sesini yükseltti. Ünlü oyuncunun ayrıca asistana yönelik küfürlü konuşma yaptığı öne sürüldü.

Bu durumun yönetmen Neslihan Yeşilyurt’a bildirilmesi sonrası kriz patlak verdi.  Bahar’ın yönetmeni Yeşilyurt ekibine hiç kimsenin birbirine saygısızlık yapamayacağını belirterek, seti paydos etti.

Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı?

Demet Evgar, daha sonra özür dileyerek durumu telafi etmeye çalıştı. Evgar ile dizi ekibinin arasındaki bu sorunun Şubat ayından bu yana devam ettiği öne sürülürken akıllara Bahar’ın geçtiğimiz haftalarda bölüm yetişmediği için yayınlanmayan bölümü geldi.

Setteki küfür krizini aktaran Müge Dağıstanlı,  Demet Evgar’ın yönetmeni zaman zaman dinlememesi ve kimseden komut almak istememesine dair bir sorun olduğunu söyledi. 44 yaşındaki ünlü oyuncunun  kostüm ve styling yapan ekibi de zora soktuğu söylenenler arasında.

Bahar yeni bölüm ne zaman?

BAHAR YENİ BÖLÜM YAYINLANACAK MI?

Her salı Show TV ekranlarında ekrana gelen Bahar dizisinin 8 Mayıs’ta yeni bölümü verilmemiş tekrar bölümü ekranlara gelmişti. Demet Evgar ile yönetmen asistanı arasındaki kriz ile  set çalışmalarına ara verildiği öne sürülen Bahar dizinin yeni bölümleri yayınlanacak mı merak konusu oldu. Bahar yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Bahar’ın önümüzdeki haftaki yeni bölümünün yayınlanmayacağına dair bir açıklama yapılmadı.

BAHAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

11 Haziran’da sezon finali yapması planlanan dizi 14. bölümü ile 28 Mayıs Salı günü (bugün) ekranlara gelecek. Dizi yeni bölümleriyle Salı günü saat 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

MagazinTrend

Küfür krizi nedeniyle set paydos etti! Gözler Bahar dizisinin yeni bölümüne çevrildi” haberine 7 yorum yapıldı.

  • Mihriban Mihriban

    Bahar bitmesin ya yeni bölümleri için gün sayıyorum

    Yanıtla
  • Musa Musa

    Demet Evgar hiç kaprisli birine benzemiyor aslında set durmuş ilginç

    Yanıtla
  • Merve Merve

    Demet Evgarı severim bu olayı duyunca şok oldum asla beklemezdim böyle bir davranışı

    Yanıtla
  • Yeliz Yeliz

    En heyecanlı dizi bence

    Yanıtla
  • Dilek Dilek

    Bu yüzden mi dünkü bahar bölümü yarım kalmış gibi bitmişti 🙁

    Yanıtla
  • Feza Feza

    Şımarmak böyle bişey.

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir