Kerim Sabancı ABD’li model Carmella Rose ile aşk mı yaşıyor? - Haber Jet

Kerim Sabancı ABD’li model Carmella Rose ile aşk mı yaşıyor?

Kerim Sabancı Cannes Film Festivali'ne ABD’li model Carmella Rose ile katıldı. Adı daha önce Şeyma Subaşı ile anılan Kerim Sabancı’nın ünlü modelle yan yana poz vermesi aşk mı yaşıyorlar söylentilerine neden olurken Carmella Rose ismi dikkatleri üzerine çekti.

Kerim Sabancı birkaç gün önce Şeyma Subaşı’yla yeni bir aşka yelken açtığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Ancak 77’nci Cannes Film Festival’inde bambaşka bir isim ile poz veren Kerim Sabancı kafaları karıştırdı.

Cannes’da kırmızı halıda boy gösterenler arasında Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı yer almış ikilinin pozları sosyal medyaya damga vurmuştu. Bu yıl Cannes’a Sabancı ailesinden katılan sürpriz bir isim daha vardı.

Kerim Sabancı ile Carmella Rose sevgili mi

Arzu Sabancı’nın en küçük oğlu Kerim Sabancı Amerikalı model ve influencer Carmella Rose ile Cannes’da yer aldı. Kerim Sabancı ve 28 yaşındaki ünlü modelin yan yana pozları magazin gündeminde geniş yer tuttu. İkilinin galadaki samimi pozları kafaları karıştırırken gözler aşk mı yaşıyorlar sorusuna çevrildi.

Carmella Rose kimdir

Sabancı’nın Carmella Rose’la Cannes pozunu görenler sosyal medya hesaplarında ikilinin birbirini takip edip etmediğini kontrol etti. Katıldıkları galadaki kare iki ismin aşk yaşadıkları yönündeki iddiaları gündeme getirdi. Kerim Sabancı Carmella Rose arasında yeni bir aşk olup olmadığı belli olmasa da sosyal medyada birbirini takip etmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Carmella Rose kimdir

CARMELLA ROSE KİMDİR?

Amerikalı model Carmella Rose, 3 Ekim 1995’de California’da ABD’de doğdu. Küçük kız kardeşi Angie ile birlikte Newport Beach, California’da büyüdü.

Dünyanın en büyük model ajanslarından biri olan Wilhelmina Models ile anlaştı. Birçok çok dergi kapağının yüzü oldu ve çeşitli markalar için modellik yaptı.

28 yaşındaki modelin 50 kilo olduğu biliniyor. Ünlü modelin carmellarose kullanıcı adıyla yer aldığı Instagram’da 2,5 milyondan fazla takipçisi vardır.

Magazin

Kerim Sabancı ABD’li model Carmella Rose ile aşk mı yaşıyor?” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Hasan Hasan

    Kerim Sabancı kim? Hakan Sabancı’nın kardeşi mi bu adam

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir