Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisiyle tartışmalı olan platforma geliyor - Haber Jet

Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisiyle tartışmalı olan platforma geliyor

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, rol aldığı platform dizilerine bir yenisini ekliyor. Alef dizisinin ardından uzun süredir bir dizi projesinde yer almayan Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi Ayrılık Da Sevdaya Dahil ile setlere dönüyor. İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi yakında Netflix'de izleyici buluşacak. Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi ne zaman, Ayrılık da Sevdaya Dahil konusu detayları araştırılıyor.

Uzun süredir ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu olarak gördüğümüz Kenan İmirzalıoğlu dizi setlerine dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun yeni dizisi Ayrılık da Sevdaya Dahil olacak. Kenan İmirzalıoğlu’nun el sıkıştığı yeni dizisinin adresi ise Netflix olacak.

Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi ile, kimi zaman içerikleriyle sert tartışmalara konu olan Netflix’te yer alması dikkat çekti.

Ezel, Karadayı, Deli Yürek, Acı Hayat, Mehmed Bir Cihan Fatihi gibi dizilerin başarılı oyuncusu son olarak Alef adlı polisiye türündeki dizide yer almıştı.

49 yaşındaki ünlü oyuncu geçtiğimiz yıllarda başrol olduğu Alef dizisiyle Blu TV’de yine bir dijital platformda izleyici ile buluştu.

Kenan İmirzalıoğlu Yeni Dizisiyle Tartışmalı Olan Platforma Geliyor

Son dönemde bir çok ünlü oyuncu proje konusunda olduğu kadar yayın mecrası konusunda seçici davranıyor. Birçok ünlü ismin televizyon dizileri yerine dijital platformlarda yayınlanacak dizi ve filmlerde yer almayı tercih ettiğine şahit oluyoruz.

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünü oynayacağı Ayrılık Da Sevdaya Dahil için geri sayım başladı. Kenan İmirzalıoğlu hayranlarını heyecanlandıran yeni dizi hakkında detaylar belli oldu.

Kenan İmirzalıoğlu Yeni Dizisiyle Tartışmalı Olan Platforma Geliyor

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ayrılık da Sevdaya Dahil dizisi sinemanın duayen ismi Yavuz Turgul ile Kenan İmirzalıoğlu’nu bir araya getiriyor.

Senaryo ve cast çalışmaları devam eden diziyi  Yavuz Turgul, Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş’le beraber kaleme alacak.

KENAN İMİRZALIOĞLU YENİ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kenan İmirzalıoğlu’nun rol alacağı Ayrılık Da Sevdaya Dahil ekim ayında sete çıkması planlanıyor. Dizinin yönetmeni henüz belli değil ilerleyen günlerde duyurulması bekleniyor. Bu yıl için set hazırlıklarının yapılacağı Netflix‘te yayınlanacak.  Ayrılık Da Sevdaya Dahil yayın tarihi henüz duyurulmadı ancak yakın zamanda izleyici ile buluşması bekleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu Yeni Dizisiyle Tartışmalı Olan Platforma Geliyor

AYRILIK DA SEVDAYA DAHİL KONUSU

TMC Film’in yapımcılığında çekilecek dijital platform dizisinin senaristleri belli oldu. Titizlikle hazırlık yapılan kod adı Ayrılık da Sevdaya Dahil olan dizinin konusu hakkında detaylar henüz açıklanmadı.

Netflix’teki Türk yapımı diziler ülkemizde olduğu kadar birçok ülkede de izleyici kitlesi tarafından beğeni ve büyük ilgiyle takip ediliyor.

Magazin

Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisiyle tartışmalı olan platforma geliyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Haluk Haluk

    Kesinlikle izleyeceğim

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir