İzzet Yıldızhan’ın sır gibi sakladığı eşi Ajda Yıldızhan ile videosuna yorum yağdı! Ajda (Ballıkaya) Yıldızhan kimdir? - Haber Jet

İzzet Yıldızhan’ın sır gibi sakladığı eşi Ajda Yıldızhan ile videosuna yorum yağdı! Ajda (Ballıkaya) Yıldızhan kimdir?

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan 23 yıldır evli olduğu eski manken eşi Ajda Yıldızhan ile birlikte ilk kez video paylaştı. İzzet Yıldızhan’ın eşiyle Dubai’deki tatil görüntülerine yorumlar peş peşe geldi. Genç görüntüsü ile dikkat çeken Ajda Yıldızhan kimdir, kaç yaşında merak ediliyor.

İzzet Yıldızhan, türkücülük kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile de magazin gündeminde. 7 erkek ve 2 kız çocuğu olan ünlü türkücü sosyal medya hesabından zaman zaman çocuklarıyla olan karelerini paylaşıyor. Yıldızhan’ın 9 çocuğu ile verdiği pozları ile sosyal medyada da kendinden söz ettiriyordu.

Kalabalık bir aileye sahip olan 61 yaşındaki İzzet Yıldızhan geçtiğimiz günlerde 23 yıllık eşi Ajda Yıldızhan ile ilk kez görüntülenmişti. Türkücü Yıldızhan eşi ve çocuklarıyla Dubai’ye tatile gitti.

İzzet Yıldızhan bu kez eski manken olan eşi Ajda Yıldızhan ile gittikleri Dubai’den tatil görüntülerini paylaştı.

İzzet Yıldızhan’ın sır gibi sakladığı eşi Ajda Yıldızhan ile videosuna yorum yağdı! Ajda (Ballıkaya) Yıldızhan kimdir? 2

Ajda Yıldızhan ile çekilen bir görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan İzzet Yıldızhan, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

İzzet Yıldızhan ve eşi Ajda Yıldızhan tatil görüntülerine sosyal medya kullanıcılardan art arda yorumlar geldi. Sanatçının, geçtiğimiz hafta eşi Ajda Yıldızhan ile katıldığı davette ilk kez yan yana fotoğrafı ortaya çıkmıştı.

İzzet Yıldızhan’ın sır gibi sakladığı eşi Ajda Yıldızhan ile videosuna yorum yağdı! Ajda (Ballıkaya) Yıldızhan kimdir? 3

AJDA YILDIZHAN KİMDİR?

Ajda Yıldızhan’ın İzzet Yıldızhan’ın üçüncü eşi olduğu bilinmekte. Ajda Ballıkaya aynı zamanda Yıldızhan’ın bir klibinde rol almıştı.

İstanbul Teknik Üniversitesi konservatuvar bölümü mezundur. Sosyal medyada “ajdayldzhan” kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Ajda Ballıkaya’nın İzzet Yıldızhan’ın Suriye isimli bir kız çocuğu vardır. Suriye, İzzet Yıldızhan’ın annesinin adı. Eski manken olduğu bilinen Ajda Ballıkaya, mankenlik kariyerini de noktaladı.

İzzet Yıldızhan’ın sır gibi sakladığı eşi Ajda Yıldızhan ile videosuna yorum yağdı! Ajda (Ballıkaya) Yıldızhan kimdir? 4

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir