İnci Taneleri’nin fragmanında Azem’in kızı Nehir göründü - Haber Jet

İnci Taneleri’nin fragmanında Azem’in kızı Nehir göründü

Kanal D ekranlarının sevilen dizisinde Azem'in kızı gündemde yer alıyordu. İlk bölümden beri heyecanla beklenen Nehir, son yayınlanan fragmanda yer aldı. Sera Kutlubey'in canlandıracağı haberlerinin ardından ne zaman geleceği merak edilmişti. İzleyiciler fragmanın ardından Nehir kim sorusuna cevap aradı.

Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün başrolünde yer aldığı İnci Taneleri’nde Azem’in kızını bulma çabası devam ediyorken herkes ile iletişim kurdu. En sonunda kızı Nehir ile karşı karşıya gelecek. Perşembe günü yayınlanacak olan bölümde ise beklenen sahne yer aldı.

Nehir karakterini Sera Kutlubey canlandırırken fragmanda arabadan bakarken gözüktü. Gelecek bölümde baba ile kızın ilk buluşmasına tanık olmamız bekleniyor.

Sera Kutlubey’in yanında Bora Cengiz de diziye dahil olacak. Nehir’in nişanlısı rolünde yer alacak gibi gözüküyor. Seyircilerin heyecanlı bekleyişi devam ederken yeni gelen fragman meraklandırdı.

İnci Taneleri’nin fragmanında Azem’in kızı Nehir göründü 2

24 Ekim 1997 senesinde Ankara’da doğdu. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmasının ardından 2016 yılında Kehribar dizisinde oynadı.

Babam ve Ailesi dizisinde de rol alan Kutlubey, 2017 senesinde İsimsizler dizisinde rol alırken Zalim İstanbul dizisi ile tanındı. Cemre karakteri ile büyük ilgi çeken oyuncu İyilik dizisindeki Damla rolü ile de olumlu sonuçlar aldı. Şimdi ise İnci Taneleri dizisine dahil oldu.

İnci Taneleri’nin fragmanında Azem’in kızı Nehir göründü 3

Dizide yer alan diğer isimler arasında Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi oyuncular yer alıyor.

Perşembe günleri 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide olacaklar merakla bekleniyor.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir