Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı ortak arkadaşları sayesinde tanıştı - Haber Jet

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı ortak arkadaşları sayesinde tanıştı

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın tanışması sosyal çevreleri ve ortak arkadaşları sayesinde gerçekleşti. Bursa sosyetesinin tanınan isimlerinden birinin kızı olan Nazlı Kayı, İstanbul sosyetesine Aslışah Alkoçlar ile olan arkadaşlığı sayesinde giriş yapmış ve Sabancılarla bu şekilde tanışmıştı.

2017 yılından beri birlikte olan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çiftinin Arzu Alara isimli bir kızları bulunuyor. Çift, 2021 yılında nikah masasına oturmuştu.

HACI SABANCI VE NAZLI KAYI NASIL TANIŞTI?

Nazlı Kayı, Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin kızları Aslışah Alkoçlar ile oldukça yakındı. Onun çevresi sayesinde İstanbul sosyetesine girmiş, genç bekarlar arasında yerini almıştı.

Alkoçlar ise o dönem Sabancıların ortanca oğlu Hakan Sabancı ile birliktelik yaşıyor ilişkilerinin evliliğe gideceği düşünülüyordu.

İddialara göre Kayı, Alkoçlar aracılığıyla tanıştırmasıyla Şeyma Subaşı ile de arkadaş oldu. Yakın dostu Aslışah ile Şeyma’nın arsının açılmasıyla iki yakın arkadaşında arası bozuldu ve Nazlı Kayı Şeyma Subaşı’yla yakınlaştı.

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı nasıl tanıştı?

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın 18 Eylül 2017’deki düğününe katılan Nazlı Kayı’nın Hacı Sabancı ile olan ilişkisi bu düğünde ortaya çıktı.

Ardından doludizgin aşklarına devam eden Sabancı ve Kayı çifti 21 Ekim 2021’de nikah masasına oturmuş düğünleri ise 25 Haziran 2022’de Çırağan Sarayı’nda yapılmıştı.

Hacı Sabancı Ve Nazlı Kayı ilişkisi ne zaman başladı?

Çift 2023 yılında kızları Arzu Alara’yı kucaklarına aldı. Nazlı Sabancı kızına kayınvalidesi Arzu Sabancı’nın ismini verdi.

NAZLI KAYI KİMDİR?

1994 yılında Bursa’da doğan Nazlı Kayı, liseye kadar burada yaşadı. Ardından Koç Lisesi’ne gitmek üzere İstanbul’a yerleşti. Lisenin ardından Londra’da University Of Westminster’da hukuk bölümünü tamamladı.

Üniversitenin ardından İstanbul’a dönen Kayı, sanat tarihine olan ilgisinden dolayı İstanbul Modern’de dersler almaya başladı.

Hacı Sabancı Ve Nazlı Kayı ne zaman evlendiler, çocukları var mı?

2017 yılında Hacı Sabancı’yla başlayan ilişkisi, 2020 Kasım ayında evlenme teklifi ve ardından 2021 yılında da nikah masasına oturarak evlilikle taçlandırıldı.

Arzu Sabancı’nın gelini olarak da anılan isim şimdilerde “en büyük hayallerinden biri”ni gerçekleştirmek için Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuyor.

Magazin

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı ortak arkadaşları sayesinde tanıştı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Zeliha Zeliha

    Hacı Sabancı Nazlı Kayı nasıl tanıştı çok da ilgi çekici bir hikayesi yok

    Yanıtla
  • Sezen Sezen

    Hacı Sabancı Nazlı Kayı (Sabancı) çifti Şeyma’yla Acun’un düğününde tanışmışlar sanırım

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir