Göksel ve eski aşkı Osman Şahin yeniden bir arada! Partiye el ele katıldılar - Haber Jet

Göksel ve eski aşkı Osman Şahin yeniden bir arada! Partiye el ele katıldılar

Ünlü şarkıcı Göksel, bir süredir ayrı olduğu müzisyen sevgilisi Osman Şahin'le yeniden bir arada görüldü. Çift, bir dargın bir barışık devam eden ilişkilerinde son olarak arkadaşça devam etme kararı almış ardından geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte el ele katılmalarıyla ilişkilerine bir şans daha verdikleri ortaya çıktı.

Aşk şarkılarının sevilen ismi Göksel, kendisinden 15 yaş küçük eski aşkı Osman Şahin’le Nükhet Duru’nun doğum gününe el ele katıldı. Uzun süredir birlikte görünmeyen ikili gündeme geldi.

GÖKSEL’İN SEVGİLİSİ KİM, BARIŞTILAR MI?

Başarılı şarkıcı Göksel, bir süre önce ayrıldıkları bilinen Osman Şahin’le el ele görüntülendi. Türk müziğinin efsane ismi Nükhet Duru’nun doğum gününde görüntülenen çiftin keyiflerinin yerinde olduğu görüldü.

Bir muhabirin “ikinci baharınız yeniden hayırlı olsun” sözlerine gülerek karşılık verdiler.

2021 yılında kendisi gibi müzisyen olan Osman Şahin’le arkadaşlıkları aşka dönüştü. Ardından iş hayatlarında birlikte çalışarak ilişkilerini taçlandıran ikili, gözlerden uzak yaşadıkları ilişkilerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı.

Göksel'in sevgilisi kim, barıştılar mı?

GÖKSEL’İN SEVGİLİSİ OSMAN ŞAHİN KİMDİR?

Müzisyen olan Osman Şahin’le Göksel arasında 15 yaş vardır. 2022 yılında Dağıldım, ardından yine aynı yıl Çelme adlı teklisini çıkardı. 2023 yılında Hırpaladın, Sağ Salim, Kaç Kez Öldürdün isimli şarkılarını sevenlerini paylaştı.

Göksel'in sevgilisi Osman Şahin kimdir?

GÖKSEL KAÇ YAŞINDA?

25 Kasım 1971 yılında İstanbul’da doğan Göksel 52 yaşındadır.

GÖKSEL KİMDİR NERELİ?

Göksel (Demirpençe), 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi’nde Felsefe bölümünde eğitimine devam ederken Yaşar Gaga ile tanışmasının ardından müzik kariyerine başladı.

1992 yılında orkestralarda solist olarak yer alırken 1994 yılında Onno Tunç ile tanışmasının ardından 1997 yılında ilk albümü “Yollar”ı yayımladı.

Göksel kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kurşuni Renkler, Yakışıklı şarkılarını yeniden yorumladığı albümünde Sabır şarkısı albümün ses getiren parçası olarak öne çıktı.

2001 yılında çıkan Körebe albümünde yer alan Depresyondayım şarkısı hit oldu.

2003 – 2007 yılları arasında prodüktör Alper Erinç’le evli kaldı.

30 yıla yakın müzik kariyerinde 10 solo albüm çıkardı. Bunun dışında pek çok tekli şarkıya imza attı.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir