Galatasaray Üniversitesi mezunu Edis şampiyonluk kutlamalarına damga vurdu - Haber Jet

Galatasaray Üniversitesi mezunu Edis şampiyonluk kutlamalarına damga vurdu

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında Edis rüzgarı esti. Galatasaray armalı ceketi ile taraftarı met eden ünlü şarkıcı sahne performansı ile de kutlamalara damga vurdu. Şarkıları ile taraftara unutulmaz anlar yaşatan Edis Görgülü'nün Galatsaray Üniversitesi mezunu olması da gündemde geniş yankı uyandırdı.

2023-2024 Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray, 24. Şampiyonluk kutlamasını dün gece yaptı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen görkemli gecede birçok ünlü isim sahne aldı.

Şampiyonluk kutlaması için saha ortasına kurulan sahneye ilk olarak Emir Can İğrek çıktı. Kutlamalar  Zara, Edis ve Yusuf Özer’in performanslarıyla devam etti.

Son dönemin popüler şarkıcıları arasında yer alan Edis sahne performansı ile şampiyonluk kutlamalarındaki coşkuyu bir üst seviyeye çıkardı. Edis’in sahneye Galatasaray armalı deri ceketi ile çıkması dikkatlerden kaçmazken şarkıları ve dans performansı ile taraftarlara unutulmaz anlar yaşattı.

Galatasaray Üniversitesi Mezunu Edis şampiyonluk Kutlamalarına Damga Vurdu

Arıyorum, Martılar, Olmamış mı gibi sevilen birçok şarkıya imza atan Edis, Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında sergilediği performans ile övgü dolu yorumlar aldı.

EDİS HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUN?

Şampiyonluk kutlamalarında konser veren Edis sosyal medyayı sallarken birçok kişi ünlü şarkıcının Galatasaray Üniversitesi mezunu olduğuna dair yorumlar paylaştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise mezun olduğu okulu yeni öğrendiğini söyleyerek “Edis’in Galatasaray Üniden mezun olduğunu bugün öğrendim” yorumunda bulundu.

Edis Görgülü, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesini kazanmıştır. Galatasaray Üniversitesindeyken ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı da kazanarak bu bölüme de başladı.  Ancak iki okulu birden aynı anda okumakta zorlandığı için İstanbul Üniversitesi’ni bıraktı.

Edis ne mezunu

EDİS KİMDİR?

Edis Görgülü 28 Kasım 1990 yılında Londra’da doğdu. İzmir’de büyümüştür. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi mezunu olan şarkıcı lise ve üniversite yıllarında müzik eğitimi de aldı. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesini kazanınca İstanbul’a yerleşti.

Dinle Sevgili  ve Hayatımın Rolü dizilerinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Oyunculuk yaptığı yıllarda menajerinden müzisyenlik için teklif alarak ilk stüdyo albümü Ânı piyasaya sürmeden önce çıkardığı tekliler ile tanındı.

“Benim Ol”, “Arıyorum”, “Çok Çok”, “Olmamış mı” , “Martılar”, “Dudak” gibi çok dinlenen birçok şarkısı ile geniş hayran kitlesine ulaştı.

Üç Radyo Boğaziçi Müzik Ödülü ve dört Altın Kelebek Ödülü dahil birçok ödülün sahibi oldu.

Edis kimdir

MagazinTrend

Galatasaray Üniversitesi mezunu Edis şampiyonluk kutlamalarına damga vurdu” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Ela Ela

    İstanbulda Edis konseri olacak mı

    Yanıtla
  • Gizem Gizem

    Şampiyonluk kutlamalarına Edis yakışırdı zaten

    Yanıtla
  • Umut Umut

    Edis söyledi taraftar coştu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir