Filistin'i destekleyen Bridgerton'ın gizemli yazarı Lady Whistledown'a "iş bulamayacaksın" tehdidi - Haber Jet

Filistin’i destekleyen Bridgerton’ın gizemli yazarı Lady Whistledown’a “iş bulamayacaksın” tehdidi

Popüler Netflix dizisi Bridgerton’da son sezona kadar gizemli kalan Lady Whistledown'ı canlandıran ünlü oyuncu Nicola Coughlan’a Filistin’i destekleme gerekçesi ile bazı ajanslardan red geldi. Coughlan, Filistin için ateşkes istediği için bazı ajans, stüdyo ve menajerlerin onunla çalışmak istemediğini aktardı.

Nicola Coughlan, İsrail-Hamas Savaşı arasında kalan Filistin halkına yapılan zulmü sosyal medyasında dile getirdi. Orada yaşanan insan krizini vurgulayan paylaşımlar yapan Coughlan, Instagram üzerinden bir bağış kampanyası da düzenledi.

Coughlan, bu tür desteklerin işlerine mâl olabileceği konusunda uyarılmasına rağmen savunuculuğu sürdürdü. Yaptığı bir röportajda sosyal adalete önem verdiğini belirten Coughlan, televizyona çıkmadan önce bunları yaptığını söyledi. Akabinde ise Filistin desteğini şu sözler ile aktardı:

“Bana göre mesele; her zaman tüm masum insanları desteklemekle ilgili oluyor ki bu kulağa fazla basit geliyor ama bence durumlara bakıp şöyle düşünmelisiniz: ‘Nereden gelmiş olursa olsun, kim olursa olsun masum insanları destekliyor muyuz?’ Benim dürtüm bu.

Filistin'i destekleyen Bridgerton'ın gizemli yazarı Lady Whistledown'a "iş bulamayacaksın" tehdidi 1

Masum insanların savunuculuğunu yaptığı için bazı ajansların onunla çalışmak istemediğini duyan Nicola Coughan, verdiği bir röportajda bu tepkilerin onu endişelendirmediğini belirtti.

Hollywood’da ‘iş almayacaksınız’ ve ‘bunu yapmayacaksınız’ tepkileri ile karşılaşan oyuncu, ‘masum insanların acı çekmesini istemiyorum ve meseleye bu açıdan baktığım için insanların tepkileri beni endişelendirmiyor’ açıklamalarında bulundu.

BARBIE’NİN DİPLOMAT KARAKTERİ

Greta Gerwig’in Barbie filminde Diplomat Barbie rolünü canlandırdı. 2023 yılın en iyi çıkış yapan filmi olan Barbie, yaşadığı dünyaya bir süre sonra uyum sağlayamayan bir kadını yani Barbie bebekten esinlenen karaktere odaklanıyor. Filmde kendi dünyasını bulmaya çalışan Margot Robbie’nin canlandırdığı Barbie karakteri, yaşadığı dünyadan farklı bir yeri deneyimlemek üzere yola çıkıyor.

Filistin'i destekleyen Bridgerton'ın gizemli yazarı Lady Whistledown'a "iş bulamayacaksın" tehdidi 2

Diplomat Barbie’yi canlandıran Nicola Coughlan dizide, çocukluğundaki oyuncağının elbisesine benzeyen bir kıyafet giydi. Kostüm tasarımcısı Jacqueline Durran, ne giymek istediğini sorduğunda Nicola Coughlan çok şaşırdı. Ardından ona oyuncağının kostümünü tarif ederek özel istekte bulunan Coughlan, pembe kabarık kolları olan gümüş bir elbise giydi. Bu kıyafet ile küçükken oynadığı oyuncağı olan “Sparkle Eyes Barbie”sine benzedi.

Küçükken Barbie hayranı olan oyuncunun filmde oynaması ile birlikte çocukluk hayali de gerçekleşmiş oldu. Nicola Coughlan bu durumu şöyle tasvir ediyor: “Bu filmin küçük bir parçası olmak bile inanılmaz.”

Ünlü oyuncu film galasında giydiği elbiseyi seçerken stilist Aimee Croysdill’dan filme referans olabilecek bir kıyafet istediğini söyledi. Barbie filminin galasında gündeme gelen güzel oyuncu Tencel markalı kıyafeti ile dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu, çevreci özel tasarım yaklaşımını desteklemek amacı ile taşıdığı elbisesi ile Barbie’nin pembe halısında boy gösterdi.

BRIDGERTON’IN GİZEMLİ LADY’Sİ

Bridgerton 19. yüzyılın ilk yarısında geçen dizi sekiz kardeşe odaklanıyor. Dizide her sezon farklı bir kardeşin olayları irdeleniyor. 2020’de yayımlanmaya başlayan popüler dizide Nicola Coughlan, başroldeki Penelope Featherington karakterini canlandırıyor. Bir romantik komedi dizisi olan Bridgerton’da aşk ve mutluluk konuları işleniyor. İnsanların kendisini çirkin olarak değerlendirdiğini düşündüğünü söyleyen oyuncu, bir romantik komedi dizisinde başrol oynadığına hâlâ inanamadığını dile getiriyor.

Filistin'i destekleyen Bridgerton'ın gizemli yazarı Lady Whistledown'a "iş bulamayacaksın" tehdidi 3

NICOLA COUGHLAN KİMDİR?

37 yaşındaki oyuncu, 9 Ocak 1987 tarihinde İrlanda’nın Galway ilçesinde doğdu. Tam adı Nicola Mary Coughlan olan oyuncu Oxford School of Drama ve Birmingham School of Acting’de okudu. Oyunculuğa bir kısa film ile giriş yaptı. Oyunculuğa başladığı kısa film ‘The Phantom’ oldu. Oyunculukta aldığı ilk ödül ise 2008 yılında Ulusal Doğaçlama adlı yarışmadaki ‘Üstün Bireysel Performans’ ödülü oldu. 2011’de Doctors (Doktorlar) dizisinde oynadı.

Yer aldığı bazı dizi, filmler ise şöyle:

Bridgerton – Sezon 1, 2, 3

Barbie

Derry Girls – Sezon 1, 2, 3

Svengali

MagazinEditörün SeçtikleriSon Dakika

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir