Eşi Cannes’dayken birlikte oldukları konuşuluyor! Dylan Sprouse, Barbara Palvin’i influencerla aldattı - Haber Jet

Eşi Cannes’dayken birlikte oldukları konuşuluyor! Dylan Sprouse, Barbara Palvin’i influencerla aldattı

Dünyaca ünlü çiftin evlilikleri aldatma haberleriyle sarsıldı. Henüz bir yıllık Barbara Palvin ve Dylan Sprouse evliliğinde skandal bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Dylan Sprouse'un Cannes'da bulunduğu sırada eşi Barbara Palvin'i bir sosyal medya fenomeni ile aldattığı öne sürüldü.

Uzun süredir birlikte olan Victoria’s Secret modeli Barbara Palvin ve oyuncu nişanlısı Dylan Sprouse geçtiğimiz yıl Temmuz ayında evlenmişti. 1 yıldır evli olan çiftin mutluluklarına gölge düştü.

Dünyaca ünlü çiftin evliliği, aldatma söylentileriyle sarsıldı.

Dylan Sprouse ve Barbara Palvin ayrılıyor mu?

Zack & Cody’nin Lüks Yaşamı dizisinin yıldız ismi Dylan Sprouse’un eşi Cannes Film Festivalindeyken bir influncer ile ilişki kurduğu söylentisi gündeme oturdu.

İddialara göre 31 yaşındaki ünlü aktör, eşi Barbara Palvin’i evlendikten bir yıl sonra bir fenomenle aldattı.

Bir TikTok kullancısı, Barbara Palvin Cannes Film Festivali için yurt dışındayken Dylan Sprouse’un fenomen bir isimle bağlantı kurduğunu söyledi. Bu influncerın kim olduğu bilinmezken sosyal medyada iddia edilen ilişki hakkında övündüğü söyleniyor.

Eşi Cannes’dayken Birlikte Oldukları Konuşuluyor! Dylan Sprouse, Barbara Palvin’i Influencerla Aldattı

Aldatma iddialarının Palvin’in 14 Mayıs’tan 25 Mayıs tarihleri arasında Cannes’da olduğu sırada yaşandığı konuşulanlar arasında. 30 yaşındaki başarılı model Barbara Palvin’den konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

Barbara Palvin kaç yaşında?

Aldatma söylentilerinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı merak ediliyor. Bu gelişme çiftin hayranlarını bir hayli üzdü. Palvin ve Sprouse hayranları sosyal medyada konuya kayıtsız kalamayarak “Artık aşka inanmıyorum”, “Buna inanmayı reddediyorum”, “Bu doğru olamaz” gibi yorumlarda bulundu.

Dylan Sprouse’un isminin anıldığı fenomen henüz ortaya çıkmazken dünyaca ünlü çift ile ilgili aldatma haberleri şu an için spekülasyondan ibaret.

MagazinTrend

Eşi Cannes’dayken birlikte oldukları konuşuluyor! Dylan Sprouse, Barbara Palvin’i influencerla aldattı” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Müge Müge

    Barbara Palvin’i de aldatmazsın yani

    Yanıtla
  • Filiz Filiz

    Barbara Palvin’den bahsediyoruz vay be o bile aldatılmış

    Yanıtla
  • Ceren Ceren

    Daha evleneli ne kadar oldu yazıklar olsun Dylan hiç beklemezdim

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir