Elçin Sangu, Jahrein karşısında kalitesinden ödün vermedi - Haber Jet

Elçin Sangu, Jahrein karşısında kalitesinden ödün vermedi

Jahrein Elçin Sangu'yu tiye alarak attığı bir tweet ile yine gündeme oturdu. Elçin Sangu'dan cevap hiç gecikmeden geldi. Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor!

Ünlü oyuncu Elçin Sangu bir süredir sosyal medyadan uzaktı. Özellikle de Elçin Sangu’yu yakından takip eden hayranları bu durumu fazlasıyla merak ediyordu. Yakın zamanda kendisinden açıklama geldi.Elçin Sangu Ile Dalga Geçen Jahrein’e şok Edici Cevap Geldi

Baldur’s Gate 3 oyunu nedeniyle bir süredir ortalarda olmadığını ve oyuna olan tutkusunu sosyal medya hesabından dile getiren Elçin Sangu’yu yayıncı Jahrein Twitter’da attığı bir tweet ile tiye aldı.

Elçin Sangu Ile Dalga Geçen Jahrein’e şok Edici Cevap Geldi

O Tweet Elçin Sangu ve Jahrein Arasında Çatışma Yarattı

Jahrein “+ abla cs oynadın mı hiç? – bitti:) son teröristi vurduğumda çok ağlamıştım” şeklindeki paylaşımıyla Sangu’nun oyun tutkusunu küçümser nitelikte bir ifade kullandı. Bu alaycı tavır özellikle de Elçin Sangu hayranları ve birçok kişi tarafından hoşnut karşılanmadı. Büyük bir tepki alan Jahrein’e Elçin Sangu’dan cevap gecikmedi.

Elçin Sangu Ile Dalga Geçen Jahrein’e şok Edici Cevap Geldi

İki tarafın hayranları tarafından gelecek cevap beklenirken sosyal medyada bu nedenle ufak bir atışma başladı.

Elçin Sangu Jahrein’in bu alaycı yorumuna sessiz kalmayarak sosyal medya üzerinden net bir yanıt verdi. Sangu “Tamam kral en çok sen oynuyorsun, en iyi sensin, tamam şahanesin tamam. Gamer’ın çomarına denk geldik” şeklinde sert bir tepki gösterdi. Bu yanıt, sosyal medyada geniş yankı buldu ve büyük bir destek aldı.

Elçin Sangu Ile Dalga Geçen Jahrein’e şok Edici Cevap Geldi

Sangu’nun cesur ve kendine güvenen tavrı, birçok kullanıcı tarafından takdir edildi ve kadın gamerların oyun dünyasında karşılaştıkları önyargılara da dikkat çekti.

Jahrein aldığı tepkiler üzerine açıklama yaparak amacının sadece espri yapmak olduğunu ve kimseyi kırmak istemediğini belirtti. Ama bu açıklama sosyal medyadaki Elçin Sangu hayranları ve birçok kullanıcı için hiç de yeterli bulunmadı. Bu nedenle de Jahrein’e yapılan eleştirilerin ardı arkası kesilmedi.

Elçin Sangu Ile Dalga Geçen Jahrein’e şok Edici Cevap Geldi

Yaşanan olay aslında kadın oyuncuların bu alanda yaşadıkları zorlukları bir kez daha gündeme getirmiş oldu.

Elçin Sangu’nun güçlü duruşu kadın oyunculara ilham kaynağı oldu ve oyun topluluklarında cinsiyet eşitliği konusunda farkındalığın artmasına da büyük bir katkı sağladı diyebiliriz.

MagazinGündemOyun

Elçin Sangu, Jahrein karşısında kalitesinden ödün vermedi” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Sude Sude

    Jahrein’in bi Elçin Sangu’ya bulaşmadığı kalmıştı sonunda bu da oldu

    Yanıtla
  • Burak Burak

    Elçin Sangu Baldur’s Gate 3 oynadı diye bu kadar ortalık karışmamalı ya

    Yanıtla
  • Hira Hira

    Her şeye bir yorum yapıyolar gerçekten enteresan

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir