Kızılcık Şerbeti Makyözü Esra Okumuş paylaşımı yüzünden işinden oldu - Haber Jet

Kızılcık Şerbeti Makyözü Esra Okumuş paylaşımı yüzünden işinden oldu

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti setinde sular durulmuyor. Müjde Uzman'ın tükendiğini belirterek yayınlandığı video sonrası Kızılcık Şerbeti makyözü tarafından yapılan "Günlerdir video çekmiyorum çünkü tükenmişlik sendromuna yakalandım" paylaşımı ses getirmişti. Tepkilerin odağındaki olay hakkında son hamle dizinin yapım şirketinden geldi, Esra Okumuş işinden oldu.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda psikolojik olarak zorlandığını söyleyen Kızılcık Şerbeti oyuncusu Müjde Uzman’ın tükenmişlik sendromu olduğu öne sürüldü. Kızılcık Şerbeti setinde makyöz olarak çalışan Esra Okumuş Şahin de Instagram hikayesinden bir video yayınlayarak “Günlerdir video çekmiyorum çünkü tükenmişlik sendromuna yakalandım.” ifadelerini kullandı.

Esra Okumuş Şahin’in bu paylaşımı Müjde Uzman’ın tiye aldı şeklinde yorumlandı. Sosyal medyada büyük tepki toplayan makyözün Müjde Uzman’la dalga geçtiği  yönündeki yorumlar peş peşe geldi.

Kızılcık Şerbeti makyözü kimdir

MÜJDE UZMAN’DAN KIZILCIK ŞERBETİ MAKYÖZÜ HAKKINDA AÇIKLAMA

Müjde Uzman,  Esra Okumuş’un videosu sonrası gelen tepkilerin ardından bir sorun olmadığını söyledi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma “Esra’cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs derken birbirimizi kırmayalım boşuna.” notunu düştü.

Devreye Yapımcı Girdi! Kızılcık Şerbeti Makyözü Esra Okumuş’un Paylaşımı Başına Bela Oldu

YAPIMCI FARUK TURGUT NE DEDİ?

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan videoların ardından son olarak Kızılcık Şerbeti yapımcısı Faruk Turgut devreye girdi.  Seyircinin tepkisine kayıtsız kalamayan yapımcı X (Twitter) hesabında “Oyuncumuz müjde uzmanın paylaşımı sonrası, Set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır .Gereği yapılacaktır.” açıklamasında bulundu.

Devreye Yapımcı Girdi! Kızılcık Şerbeti Makyözü Esra Okumuş’un Paylaşımı Başına Bela Oldu

İŞ AKDİNE SON VERİLDİ

Yapımcının açıklaması, makyöz Esra Okumuş’un Kızılcık Şerbeti dizisindeki işine son verileceği iddialarını gündeme getirdi. Esra Okumuş’un çektiği video ve paylaşımı başına bela oldu. Gold Film’den yapılan yazılı açıklamada,  makyöz Okumuş’un iş akdine son verildiği belirtildi.

Devreye Yapımcı Girdi! Kızılcık Şerbeti Makyözü Esra Okumuş’un Paylaşımı Başına Bela Oldu

ESRA OKUMUŞ ŞAHİN KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti dizisi setinden bir video yayınlayarak Müjde Uzman’ı tiye aldığı söylentilerine konu olan Esra Okumuş makyaj sanatçısıdır. 2010 yılından beri make up artist olarak çalışıyor. Kariyeri boyunca birçok ünlü isimle çalışan Esra Okumuş Şahin son olarak Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde makyöz olarak görev alıyor.

Daha önce Türkan Şoray, Seda Bakan, Hilal Altınbilek, Cansu Tosun gibi birçok ünlü ismin makyajlarına imza atan Okumuş, çok sayıda projenin makyözlüğünü üstlendi.

Tanınmış makyaj sanatçısı Instagram’da “esraokumuss” kullanıcı adıyla yer alıyor.  31 binden fazla takipçisi bulunan hesabında zaman zaman Kızılcık Şerbeti oyuncuları Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Feyza Civelek ve Aliye Uzunatağan’ın makyajını yaptığı anları paylaşıyor.

Esra Okumuş kimdir

Magazin

Kızılcık Şerbeti Makyözü Esra Okumuş paylaşımı yüzünden işinden oldu” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Latif Latif

    Kesin sette çok sorun çıkarıyordu bu kadın ondan çalışanlar sevmiyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir