Cannes’da büyük buluşma! Asi dizisinin başrol oyuncuları yıllar sonra aynı karede - Haber Jet

Cannes’da büyük buluşma! Asi dizisinin başrol oyuncuları yıllar sonra aynı karede

Bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali Türkiye'den de birçok ünlü ismi ağırladı. Yayınlandığı dönemde izlenme rekoru kıran Asi dizisinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım, yıllar sonra Cannes'da bir araya geldi.

77’inci Cannes Film Festivali tüm görkemiyle devam ediyor. Tüm dünyanın yakından takip ettiği  Cannes Film Festivali’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da yıldızlar geçidi yaşanıyor.  Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivale ülkemizden de çok sayıda katılım vardı. Hande Erçel, Birce Akalay, Pınar Deniz, Meryem Uzerli gibi birçok ünlü isim kırmızı halıda stilleri ve kombinleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Cannes bu yıl dizi oyuncularımızın yer aldığı büyük bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı.

2007’de ekrana gelen Asi dizisinde başrolü paylaşan Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım ünlü Amerikan dergisi Vanity Fair‘in Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen davetine katıldı.

Cannes’da Büyük Buluşma! Asi Dizisinin Başrol Oyuncuları Yıllar Sonra Aynı Karede

Yıllar sonra gerçekleşen bu buluşma sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Davette dünyaca ünlü yıldız isimlerle bir araya gelen ikili yıllar sonra birlikte poz da verdi. Bir döneme damga vuran Asi dizinin oyuncuları yaklaşık 15 yıl sonra yeniden bir arada görüntülendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi 2009 yılında 71. bölümü ile final yapmıştı. Dizinin üzerinden yıllar geçse de başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım’ı yeniden aynı karede olması hayranlarını heyecanlandırdı.

Cannes’da Büyük Buluşma! Asi Dizisinin Başrol Oyuncuları Yıllar Sonra Aynı Karede

İkili Cannes’daki davette şıklıklarıyla göz doldurdu.  Asi’nin ünlü oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım’ın birlikte verdiği pozlara sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Cannes’da Büyük Buluşma! Asi Dizisinin Başrol Oyuncuları Yıllar Sonra Aynı Karede

MagazinTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir