Canlı yayında şaşırtan konuk! Demet Özdemir Müge Anlı'nın programına katıldı - Haber Jet

Canlı yayında şaşırtan konuk! Demet Özdemir Müge Anlı’nın programına katıldı

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Programı yakından takip eden izleyiciler ünlü oyuncuyu canlı yayında görünce büyük bir sürprizle karşılaştı. Programı ilgiyle izlediğini söyleyen Demet Özdemir, tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

ATV’de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı’nın programına bugün şaşırtan bir isim konuk oldu. Gündüz kuşağının ilgiyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te ünlü oyuncu Demet Özdemir konuk olarak yer aldı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in Müge Anlı’ya neden çıktığı merak konusu oldu.

Kayıpların bulunduğu program birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiriyor. Erkenci Kuş, Çilek Kokusu, Doğduğun Ev Kaderindir, Adım Farah gibi dizilerden tanıdığımız  oyuncu Demet Özdemir de Müge Anlı’nın başlatmış olduğu iyilik hareketine destekte bulundu.

 Demet Özdemir Müge Anlı’ya neden katıldı

DEMET ÖZDEMİR MÜGE ANLI’YA NEDEN ÇIKTI?

Stüdyoda seyirci koltuğunda oturan 32  yaşındaki Demet Özdemir, tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Programa 4 akülü tekerlekli sandalye ile gelen Demet Özdemir gönülleri fethetti. Müge Anlı’ya katılan Demet Özdemir “Böyle güzel bir iyilik hareketinin başlangıcında benim de dahil oluyor olmam çok güzel, umarım kat be kat artar. Ne zaman neye ihtiyacınız olursa buradayım dedi.

Yayına ilk başta çıkmak istemeyen Demet Özdemir,  programa katılarak  4 adet akülü tekerlekli sandalye bağışı ile yardım kampanyasına destek oldu.

Müge Anlı’nın destekleri için teşekkür ettiği Demet Özdemir programı büyük bir ilgiyle takip ettiğini dile getirdi.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir