Canlı şehir kameraları hakkında paylaşım yapan Instagram içerik üreticisi Pelin Kaya Yüksel kimdir? - Haber Jet

Canlı şehir kameraları hakkında paylaşım yapan Instagram içerik üreticisi Pelin Kaya Yüksel kimdir?

Bir Instagram içerik üreticisi Pelin Kaya Yüksel seyahat edeceği şehirlere gitmeden önce canlı şehir kameralarına bakarak insanların giydiklerine göre bavulunu hazırladığı bir video paylaştı. Hava durumuna göre mont alıp almayacağına nasıl kıyafetler giyeceğine karar veriyor.

Instagram’da seyahat, yemek tarifleri, bebeklere özel tarifler paylaşan Pelin Kaya Yüksel’in paylaştığı bir video sosyal medyada gündem oldu. Seyahat edeceği şehirlere gitmeden önce Google’a şehir adı + live cam yazarak canlı kamerasına bağlanıyor. Böylece hava durumuna göre nasıl giyineceğine karar veriyor.

CANLI ŞEHİR KAMERASI NEDİR?

Canlı şehir kameraları Google’a şehir adı + live cam yazılarak istenilen şehrin canlı şehir kamera görüntülerine bağlanır. Amsterdam, Milano, İzlanda gibi pek çok şehir canlı şehir kameralarından izlenebiliyor.

Canlı şehir Kameraları Hakkında Paylaşım Yapan Instagram Içerik üreticisi Pelin Kaya Yüksel Kimdir?

PELİN KAYA YÜKSEL KİMDİR?

Tasarımcı olarak çalışan Pelin Kaya Yüksel, seyahat, yeme-içme, tarif, life style, moda ve el işi üzerine Instagram’da içerik üretiyor.

İstanbul Beykent Üniversitesi’nden Grafik Tasarım bölümünden birincilikle mezun oldu. Çeşitli firmalarda grafik tasarımcı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Son olarak marka tasarım kıdemli uzmanı olarak çalışmakta.

Evli ve Nehir isimli bir kız çocuk annesidir.

MagazinTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir