Burak Sergen, tiyatrosundaki müdire Gizem Şağban ile evleniyor - Haber Jet

Burak Sergen, tiyatrosundaki müdire Gizem Şağban ile evleniyor

Ünlü oyuncu Burak Sergen damat oluyor. 63 yaşındaki oyuncu bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı Gizem Şağban ile dünyaevine girecek. Burak Sergen ile yarın mutluluğa evet diyecek Gizem Şağban ünlü oyuncunun tiyatrosunun genel müdürlüğünü yapıyor.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Burak Sergen bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı kız arkadaşı ile nikah masasına oturuyor.  Kariyeri boyuncu birçok sinema filmi, tiyatro ve televizyon dizisinde yer alan başarılı oyuncunun evleneceği isim merak konusu oldu. 63 yaşındaki oyuncu kendi tiyatrosunda genel müdür olan Gizem Şağban ile evlenecek.

Tiyatro oyunlarının yanı sıra Zerda, Kara Sevda, Sadakatsiz gibi televizyon dizilerindeki rolleriyle geniş hayran kitlesi kazanan Sergen son olarak Now ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizinde rol alıyordu.

Özel hayatıyla da zaman zaman gündeme gelen ünlü oyuncu 2024 yılında damat oluyor.

Burak Sergen kiminle evli?

Burak Sergen dördüncü kez evleniyor. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre ünlü oyuncu, tiyatrosunda genel müdür olarak görev alan Gizem Şağban ile mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi.

Gizem Şağban ile Burak Sergen yarın evlenecek.  Çiftin düğünü Sarıyer’de bulunan Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleştirilecek.

Çiftin mutlu günlerine ünlü isimlerin ve yakın dostlarının katılması bekleniyor.

Magazin gündemine bomba gibi düşen evlilik haberi sonrası Burak Sergen’in bir süredir mutlu bir birliktelik yaşadığı ve evlilik kararı aldığı Gizem Şağban ismi dikkat çekti.

Burak Sergen ile evlenen Gizem Şağban kimdir?

GİZEM ŞAĞBAN KİMDİR?

Gizem Şağban, Burak Sergen Tiyatrosunda genel müdür olarak görev alıyor.  Ünlü oyuncu Burak Sergen kendi tiyatrosunda genel müdür olarak görev alan Gizem Şağban ile bir süredir birlikteydi.

31 Mayıs 2024 ‘de Sarıyer’de bulunan Fuat Paşa Yalısı’nda bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Burak Sergen ile dünya evine girecek.

Burak Sergen’in de rol adlığı birçok ünlü tiyatro oyununun Genel Koordinatör olarak görev almıştır.

Cem Emüler’in yönetmenliğini yaptığı, Burak Sergen ve Yalçın Hafızoğlu’nun oynadığı Profesyonel isimli tiyatro oyunun Genel Yapım Koordinatörü’dür.

Magazin

Burak Sergen, tiyatrosundaki müdire Gizem Şağban ile evleniyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Nil Zeynep Nil Zeynep

    Sanki Burak Sergen başka biriyle evliydi. sadakatsiz dizisinde oynarken covid geçirdiği dönem hastaneye kaldırılmıştı karısı bakıyordu. Sağlığına kavuştuktan kısa bir süre sonrada ayrıldılar diye okumuştum bir yerlerde.

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir