Burak Deniz’in yeni dizisi Şehrazad Eylül’de ekranlarda olacak - Haber Jet

Burak Deniz’in yeni dizisi Şehrazad Eylül’de ekranlarda olacak

ATV’nin yeni sezonda başlayacak dizisi Şehrazad’ın çekimlerine başlandı. Başrolünde Burak Deniz’in yer alacağı dizinin hikayesi ve konusu ile detaylar araştırılıyor. Yeni dizisi Şehrazad ne zaman başlayacak? İşte tüm merak edilenleriyle Şehrazad dizisine yakın bakış…

Birçok televizyon kanalından bir yandan dizi final haberleri gelirken diğer yandan yeni sezon dizileri için hazırlıklar başladı. ATV ekranlarında bu sezon ünlü oyuncu Burak Deniz’in yer alacağı  yeni dizi Şehrazad da olacak.

Yörük Kızı Canfeza ile komiser Mahir’in imkansız aşkına odaklanan dizinin günü henüz netleşmese de  Eylül 2024 tarihinde başlayacak.

ŞEHRAZAD KONUSU

Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği NGM imzalı dizide seyirci, Komiser Mahir ve yörük kızı olan Canfeza’nın imkansız aşk masalına tanıklık edecek.  Şehrazad, Pamukkale’nin muhteşem manzaraları eşliğinde başlayan ve İstanbul’un tarihi atmosferinde devam eden bir aşk hikayesini konu alıyor.

Canfeza ile Celal’in Pamukkale’nin büyülü coğrafyasında başlayıp İstanbul’da Asaf bey konağına uzanan imkansız aşkının masalını anlatacak.

Ana karakterlerimiz, yörük kızı Canfeza ve komiser Celal. İki zıt dünyadan gelen bu iki insanın imkansız gibi görünen aşkı, izleyicileri ekrana taşıyacak.

18 yaşındaki genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, dizide Burak Deniz’in partneri olarak karşımıza çıkacak. İki başrol oyuncusu arasında 15 yaş fark olduğu biliniyor.

Proje hakkında konuşan Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz ile birlikte senaryoyu paylaşacak olmanın heyecanını yaşadığını aktardı.

ŞEHRAZAD NEREDE ÇEKİLİYOR

Çekimleri Denizli’de devam eden Şehrazad Pamukkale’nin muhteşem manzaraları eşliğinde başlayıp İstanbul’un tarihi atmosferinde devam edecek.

Dizi ekibinin Denizli’de Çınar meydanındaki çekimleri, bölgedeki vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şehrazad dizisi ile Denizli’nin görsel zenginliğini de ekrana yansıtacak.

Burak Deniz’in yeni dizisi Şehrazad Eylül’de ekranlarda olacak 2

ŞEHRAZAD OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturduğu dizinin senaryosu Eda Tezcan imzası taşıyacak. Şehrazad’ın açıklanan oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle;

Burak Deniz

Su Burcu Yazgı Coşkun

Gürkan Uygun

Ecem Çalhan

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz 17 Şubat 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. 33 yaşındadır. İzmit’te büyüdü. İzmit 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunun ardından Gazi Lisesini bitirdi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sanat Tarihi okudu.

Lise yıllarındayken gittiği bir oyunculuk atölyesinde İstanbul’daki bir cast direktörü Gökçe Doruk Erten tarafından keşfedilmesiyle oyuncuğa adım atmış oldu.

İlk kez 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer alan Deniz, 2015 yılında Medcezir dizisindeki Aras karakteriyle dikkatleri üstüne çekmiştir.

Burak Deniz, dizi projelerinin yanı sıra Mu Tunç’un yönettiği Arada adlı sinema filminde, Ozan isimli punk bir genci canlandırarak başrolde yer almıştır

Burak Deniz, 2023 yılında vizyona giren Netflix üzerinde yayımlanan Şahmaran (2022) dizisinde rol almaktadır.

Burak Deniz’in yeni dizisi Şehrazad Eylül’de ekranlarda olacak 3

SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR?

Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun , 15 Nisan 2005 tarihinde İstanbul’da doğdu. Şu anda19 yaşındadır.

Anne tarafından Arnavut kökenli olan oyuncu baba tarafından Antalyalıdır.[Oyunculuk kariyerine ilk adımı 2011 yılında attı.

Sana Bir Sır Vereceğim, Aşk Yeniden, Karadayı, Kırmızı Oda ve Kardeşlerim gibi dizilerde oynadı.

4 Aralık 2022 tarihinde Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “Yıldızı Parlayanlar” ve Onur Seyit Yaran ile birlikte “En İyi Dizi Çifti” kategorilerinde 2 ödül kazandı.

Su Burcu Yazgı rol aldığı dizi , reklam ve filmlerle oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

MagazinFilm Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir