Berkay Ateş, sevgilisi Simge Aköz'ün Olimpiyat kadrosunda yer almaması hakkında yorum yaptı - Haber Jet

Berkay Ateş, sevgilisi Simge Aköz’ün Olimpiyat kadrosunda yer almaması hakkında yorum yaptı

Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat kadrosu resmen açıklandı. 2017 yılından bu yanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda libero forması giyen Simge Aköz, Olimpiyat kadrosunda yer almadığı öğrenildi. Kadroda yer alamayan Aköz, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Erkek arkadaşı oyuncu Berkay Ateş'in sitemli yorumu gündem oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Olimpiyat kadrosu açıklandı. Kadroda yer alamayan Simge Aköz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla üzgün olduğunu paylaşırken sevgilisi Berkay Ateş’in yorumu konuşuluyor.

SİMGE AKÖZ OLİMPİYAT KADROSUNDA YOK

Olimpiyat kadrosunda yer almayan Simge Aköz, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kadroda yer alamayacağını üzülerek duyurduktan sonra teknik ekibin aldığı karara saygı duyduğunu belirtti.

Aköz, olimpiyatlarda takım arkadaşlarını gönülden desteklediğini belirterek, “Gönül isterdi ki ortak hayallerimizi birlikte gerçekleştirelim ama sizlere olan inancım ve güvenim tam. Bu büyük organizasyonda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğinize ve bizlere gurur yaşatacağınıza eminim. Kalbim sizinle…” sözleriyle takım arkadaşlarına olan desteğini ifade etti.

Simge Aköz olimpiyat kadrosunda yok mu, neden yok?

BERKAY ATEŞ’TEN SİMGE AKÖZ TEPKİSİ

Bir süredir oyuncu Berkay Ateş’le birlikteliği bilinen Simge Aköz’e ilk destek sevgilisinden geldi. Berkay Ateş, Aköz’ün paylaşımını hikayesine ekleyerek, “Bu kadar yılın, bu kadar emeğin ardından ve böyle bir sezonun sonunda…” sözleriyle sitem etti. Berkay Ateş’in kimileri tarafından eleştirilirken kimileri de haklı buldu.

Ateş ayrıca Aköz’ün paylaşımının altına, “Her zaman sen canım” yorumunda bulundu.

Simge Aköz ile Berkay Ateş sevgili mi? Simge Aköz'ün sevgilisi kim?

GÜVEN MURAT AKPINAR VE EDİP TEPELİ’DEN FUTBOL GÖNDERMELİ ÇIKIŞ

Aköz’ün ve Ateş’in oyuncu arkadaşları Güven Murat Akpınar ve Edip Tepeli’den futbol göndermeli çıkış geldi. Edip Tepeli’nin paylaşımını hikayesine ekleyerek aynı görüşte olduğunu gösteren Güven Murat Akpınar’ın hikayesinde şu sözler yer aldı: “Benzer bir olay, erkek futbolunda yaşansaydı, taş üstüne taş kalmazdı. Türkiye bir voleybol ülkesi değil. Kimse kendine pay çıkartmasın. Çok başarılı kadın sporcular var sadece.”

Tepkilerini kimi voleybol taraftarının bir kısmı için yersiz bulunsa da bir kesimde desteklerini haklı buldu.

Simge Aköz görevi nedir, nerede oynuyor?

MagazinGündemSpor

Berkay Ateş, sevgilisi Simge Aköz’ün Olimpiyat kadrosunda yer almaması hakkında yorum yaptı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Mehmet Mehmet

    Simge gerçekten hak ediyordu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir