Bahar yeni bölümü ile 14 Mayıs’ta ekranlara gelecek - Haber Jet

Bahar yeni bölümü ile 14 Mayıs’ta ekranlara gelecek

Çekimlerin yetişmemesi nedeniyle bu akşam (7 Mayıs) tekrar bölümü yayınlanacak Bahar dizisinin yeni bölümü için meraklı bekleyiş başladı. Bahar'ın başrol oyuncusu Demet Evgar'dan ve dizinin yapım ekibinden konuyla ilgili açıklama geldi. Bahar bitti mi, 12. bölüm yok mu , Bahar yeni bölüm ne zaman? sorularının yanıt buldu.

Salı akşamlarının reytingleri alt üst eden dizisi Bahar’da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Diziden yeni bölüm tanıtımı yayınlanmayınca akıllara Bahar bu hafta yok mu sorusu geldi. Show TV’nin yayın akışına göre Bahar bu akşam tekrar bölümü ile ekranlara gelecek.

Son olarak 11. bölümü yayınlanan Bahar dizisi dizinin çekimlerinin yetişmemesi nedeniyle bu hafta yeni bölümü ekranda olmayacak. Bir oyuncunun sağlık problemleri nedeniyle çekimlerinin bir kısmı tamamlanamayan Bahar’ın yeni bölümü ile ilgili kanal ve yapım şirketinden resmi bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada “Yolculuğumuzda bize güç veren ve ilham olan değerli izleyicilerimiz; Bu akşam tekrar bölümümüzle yayındayız.” ifadeleri kullanılırken
Bahar izleyicilerine müjdeli haber geldi. “Baharın en güzel günlerinde 14 Mayıs Salı akşamından itibaren her Salı yeni bölümlerimizle buluşmak üzere.” notu düşüldü.

BAHAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bahar dizisi 14 Mayıs Salı akşamı saat: 20.00’de Show TV’de 12 . bölümü (yeni bölümü) ile yeninden ekranlarda olacak.

Bahar yeni bölümü ile 14 Mayıs’ta ekranlara gelecek 2

BAHAR YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Bahar dizisinde Bahar karakterine hayat veren Demet Evgar da  dizinin bu hafta yayınlanmama nedenine ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Bahar hayranlarına ve dizi severlere kayıtsız kalamayan Demet Evgar dizideki bir oyuncunun rahatsızlığı nedeniyle dizinin yeni bölümünün yetişmediğini duyurdu.

Demet Evgar sosyal medya hesabından çektiği videoda şu açıklamayı yaptı:

Bahar’ın sevgili seyircileri  yorumlarınızdan sizin de biraz hayal kırıklığı içerisinde olduğunu anlıyorum. İnanın biz de sizinle o hafta çektiğimiz bölümü paylaşmak için can atıyoruz heyecan duyuyoruz.

Çok uzun sürelerde yapılan diziler olduğu için Türkiye’ de maalesef bütün diziler için geçerli…  Belirli bir kalitede yapmaya çalışıldığında haftanın 6 günü 14 – 15 saatlerde çalışılıyor setlerde. Bazen küçük aksaklıklar bir sonraki bölümün sizinle buluşmasını engelleyebiliyor. “dedi. Çok önemli değil bir oyuncu arkadaşımızın küçük bir rahatsızlığı sonucu bir hafta rötarlı buluşacağız” dedi.

Bahar yeni bölümü ile 14 Mayıs’ta ekranlara gelecek 3

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Bahar dizisinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Hatice Aslan, Füsun Demirel gibi isimler yer alıyor.

MagazinFilm Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir