ATV’nin yeni yarışması Alan’ın sunucusu Oktay Kaynarca olacak - Haber Jet

ATV’nin yeni yarışması Alan’ın sunucusu Oktay Kaynarca olacak

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın yeni projesi belli oldu. Kaynarca, ATV ekranlarında yaz sezonu için hazırlanan Alan yarışmasının sunucusu olacak. Tüm dünyada reyting rekorları kıran "Alan", birçok ülkeden sonra şimdi de Türkiye'de yayınlanacak. Alan para ödülü ve yarışmaya nasıl katılım sağlanabileceği araştırılmaya başlandı.

Bu yaz  iddialı bir yarışma ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

İspanya, Fransa, ABD, İtalya, Almanya’da yayınlanan Alan yarışması Türkiye’de de izleyici ile buluşacak.  “Alan” yarışmasının adresi ve sunuculuğunu yapacak isim de belli oldu. ATV ekranlarında yayınlanacak Alan’ın sunucusu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca olacak.

The Floor adıyla bilinen ve tüm dünyada ilgiyle izlenen bilgi ve strateji yarışması için geri sayım başladı. 59 yaşındaki ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın sunumu ile ekran macerasına başlayacak yarışmanın detayları da merak konusu oldu. Yarışmadaki büyük ödülün kaç TL olacağı araştırılmaya başlandı.

Alan sunucusu kim

Yeni nesil yarışmada sistemin rastgele seçtiği bir yarışmacı rakiplerinden birini düello yapmak üzere seçiyor ve rakibinin kategorisinde düello için karşı karşıya geliyorlar.

45 saniyesi olan yarışmacılar görseldeki kişi veya nesneyi bilmeye çalışarak düello yapıyor. Süresi biten yarışmacı eleniyor. Kazanan yarışmacı düelloyla devam etmek isterse alanındaki rakiplerinden birini seçip yeni bir düelloya başlıyor.

Alan büyük ödül ne kadar

ALAN BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR?

En fazla yarışmacıyı eleyen kişi günün birincisi oluyor ve en büyük alana sahip olan yarışmacı 100.000 TL kazanıyor. Alan’da büyük ödül 1 milyon lira olacak.

Alan yarışmasına nasıl başvurulur

ALAN YARIŞMASINA NASIL BAŞVURULUR?

Yarışmaya katılmak isteyenler başvurularını, atv.com.tr web adresinden katılım formunu doldurarak gerçekleştirebilecek.

ALAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

100 yarışmacı, 100 kategori ve 1.000.000 lira ödüllü yarışma Alan’ın yaz aylarında ekranlarda olması bekleniyor. Yayın tarihi henüz belli olmasa da çok yakında izleyici ile buluşturulması planlanıyor.

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

27 Ocak 1965 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çocukluğunun bir bölümü Almanya’da geçti. Oktay Kaynarca’nın beş tane kardeşi vardır. Üsküdar Lisesi’nde başladığı ortaöğrenimini Hopa Lisesi’nde tamamladı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı yüksek lisans bölümünden mezunudur. Eğitim gördüğü bu yıllarda sahne, dizi ve sinema oyunculuğu deneyimleri oldu.

Konservatuvar öğrencisiyken Yıldız Kenterden oyunculuk eğitimi aldı.

Sahneye ilk adımını Ege Tiyatrosu’nda Turgut Özakmanın “Duvarların Ötesinde” adlı tiyatro oyununda attı.

Kurtlar Vadisi, Adanalı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerindeki rolleri ile geniş hayran kitlesine ulaşmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı suç ve dram dizisinde canlandırdığı Hızır Çakırbeyli rolü ile ödüller aldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizisinin ilk otuz bölümünün senaryo yazarıdır.

Kariyeri boyunca birçok televizyon programında, seslendirmede, müzik kliplerinde, filmlerde, dizilerde ve çeşitli reklamlarda yer aldı.

MagazinTrend

ATV’nin yeni yarışması Alan’ın sunucusu Oktay Kaynarca olacak” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Ceyhan Ceyhan

    Hızır Çakırbeyli efsane, yakışır Oktay Kaynarca’ya sunuculuk

    Yanıtla
  • Selin Selin

    Oktay Kaynarca atv ile ömürlük anlaşma imzaladı heralde. Koparmıyorlar

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir