Aşk iddiaları ortaya atılan Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı Instagram'da yeşil ışığı yaktı - Haber Jet

Aşk iddiaları ortaya atılan Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı Instagram’da yeşil ışığı yaktı

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı ile Sabancıların küçük oğlu Kerim Sabancı'nın adları aşk iddiaları ile anılmaya başladı. Şeyma Subaşı ve Kerim Sabancı Instagram'da birbirini takip etmeye başladı. Yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülen iki ismin yeni sosyal medya hamleleri akıllara Şeyma Subaşı ve Kerim Sabancı aşk mı yaşıyor, Şeyma Subaşı sevgilisi kim sorularını getirdi.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı hem sosyal medya paylaşımları hem de özel hayatıyla magazin gündeminin yakından takip ettiği isimlerden. Şeyma Subaşı 2023 yılında Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmiş  kısa süre sonra evlilikte psikolojik şiddet iddialarının ardından boşanmak için mahkemeye başvurmuşlardı. 5 ay evli kalan sosyal medya fenomeni Subaşı, Eylül 2023 tarihinde boşanmıştı.

Magazin dünyasında aşk hayatı ile sık sık yer bulan 33 yaşındaki Şeyma Subaşı’nın adı bu kez Kerim Sabancı ile anılmaya başladı.

Yakın zamanda bir markanın davetinde tanışan  iki isimle  ile ilgili aşk iddiaları ortaya atıldı. Şeyma Subaşı ve Sabancıların 27 yaşındaki küçük oğlu Kerim Sabancı’nın yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülürken yeni bir gelişme yaşandı.

Aşk Iddiaları Ortaya Atılan Şeyma Subaşı Ile Kerim Sabancı Instagram’da Yeşil ışığı Yaktı

Çift sosyal medyada birbirlerini takibe aldı. Instagram’da birbirini takip etmeye başlayan Kerim Sabancı ve Şeyma Subaşı’nın bu hamlesi sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Aşk Iddiaları Ortaya Atılan Şeyma Subaşı Ile Kerim Sabancı Instagram’da Yeşil ışığı Yaktı

ŞEYMA SUBAŞI VE KERİM SABANCI AŞK MI YAŞIYOR?

Bir markanın davetinde yakınlaştığı iddiası konuşulan Kerim Sabancı ile Şeyma Subaşı arasındaki ilişkinin gerçek olup olmadığına dair taraflardan henüz bir açıklama gelmedi. Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı’nın sosyal medyada takip hamlesi ise aralarında bir ilişki oluğu iddialarını bir üst noktaya taşıdı ve bir sinyal olarak algılandı.

Aşk Iddiaları Ortaya Atılan Şeyma Subaşı Ile Kerim Sabancı Instagram’da Yeşil ışığı Yaktı

Arzu Sabancı’nın aşk iddialarının doğru olması durumunda bu ilişkiye onay verip vermeyeceği merak konusu oldu.

MagazinTrend

Aşk iddiaları ortaya atılan Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı Instagram’da yeşil ışığı yaktı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Selin Selin

    Başka biri ile sevgili olduğu söyleniyordu ama artık yetişemiyorum şeyma subaşının aşk hayatına

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir