Öykü Gürman’ın jüri üyesi olduğu Sen Türküleri Söyle’de büyük ödül 750 bin lira - Haber Jet

Öykü Gürman’ın jüri üyesi olduğu Sen Türküleri Söyle’de büyük ödül 750 bin lira

Sevilen türkü yarışması “Sen Türkülerini Söyle” üçüncü sezonuyla yeniden izleyicisiyle buluştu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sen Türkülerini Söyle programının jürisi arasında Öykü Gürman da yer alıyor. "Süper Final"de yarışabilmek için etkileyici performansların yer alacağı yarışmada büyük ödülün ne kadar olacağı da belli oldu.

TRT 1 ekranlarının türkü yarışması Sen Türküleri Söyle dün akşam yeni sezonu ile yeniden başladı.  Amatör ve profesyonel olarak şarkı söyleyen herkesin katılımına açık olan yarışmanın jürisinde ünlü sanatçılar yer alıyor. Sunuculuğunu sanatçı Turgay Başyayla’nın yaptığı yarışmada programının jüri koltuğunda da Aysun Gültekin, Emre Yücelen, İsmail Altunsaray, Cengiz Özkan ve Öykü Gürman oturuyor.

Her hafta Perşembe günü yayınlanan Sen Türküleri Söyle de yarışmacılar gecenin birincisi olmak olmak için ter dökecek. Yarışmacılar  jüri üyeleri karşısında seçtikleri türküleri seslendirerek hem günün birincisi olmak hem de finalde yer almak için  performans sergileyecekler.

“Sen Türkülerini Söyle” yarışma programında, birbirinden başarılı sesler, jüri karşısında türkülerini seslendirecekler. Yarışmacılar gecenin birincisi olmak ve “Süper Final”de yarışmaya hak kazanabilmek için etkileyici performanslar sergileyecekler. İzleyicinin hüzün, eğlence ve neşeyi bir arada yaşayacağı yarışmanın formatı ve büyük ödül merak konusu oldu.

Sen Türküleri Söyle jüri üyeleri kim?

SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türk halk müziği  tutkunları için keyifli bir müzik şöleni sunan “Sen Türkülerini Söyle” 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de üçüncü sezonuyla TRT 1’de başladı. Yarışma yeni bölümleri ile Perşembe akşamları ekranlarda olacak.

Sen Türküleri Söyle büyük ödül ne kadar?

SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR?

Türkiye’nin çeşitli yörelerinden sevilen türküleri  müzik severlerle buluşturacak yarışma  10 bölümden oluşacak. Yarışmacılar her Perşembe 2 ayrı turda yarışırken  gecenin ödülü olan 100 bin lirayı, iki turun birincisi paylaşacak. 16 yarışmacı ile başlayan yarışmada, her bölüm bir kişi yarışmaya veda edecek.

Yarışmada büyük ödülün ne kadar olacağı da belli oldu. Süper Final bölümüne kalan 8 yarışmacıdan, sadece biri birinci olmaya hak kazanacak. Süper Final’de birinci olan yarışmacı 750 bin liralık ödülün sahibi olacak.

Öykü Gürman kimdir?

ÖYKÜ GÜRMAN KİMDİR?

4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu.  Aslen Trabzon Oflu olan şarkıcının ‘Berk’ adından ikiz kardeşi bulunuyor.

Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nda tamamladı. Müzik eğitimine keman ve şan dersleri alarak başladı.

Sen Türkülerini Söyle ile jüriliğe geri dönen şarkıcı 2007 yılında ikiz kardeşi ile Öykü ve Berk adlı grubu kurarak söylediği şarkılarla büyük beğeni topladı.

‘Evlerinin Önü Boyalı Direk’ şarkısı büyük hayran kitlesine ulaşan Gürman kardeşler müzik gruplarını 2010 yılında sonlandırdı.

2015 yılında Yavuz Bingöl ile evlenen Öykü Gürman, 15 Nisan 2016 tarihinde boşandı. 20 Ekim 2023 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Fatih İçmeli ile evlendi.

TRT 1 ekranlarında ‘Boyalı Direk’ adlı müzik ve sohbet programı sunan isim Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakterini canlandırmıştır. Kariyeri boyunca söylediği şarkıların yanı sıra dizilerde ve filmlerde de rol almıştır.

41 yaşındaki Öykü Gürman Instagram’da “oykugurman” kullanıcı adı ile yer alıyor ve 1,5 milyondan fazla takipçisi vardır.

Kültür SanatMagazin

Öykü Gürman’ın jüri üyesi olduğu Sen Türküleri Söyle’de büyük ödül 750 bin lira” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Mustafa Mustafa

    Öykü Gürman’ın sesi çok iyi

    Yanıtla
  • Dilara Dilara

    Öykü Gürman programa renk katmış

    Yanıtla
  • Oktay Oktay

    Konserine gittim gerçekten çok güçlü bir sesi var şarkıları da güzel

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir