Ölümlü Dünya 2, 3 Mayıs'tan itibaren Netflix'e gelecek - Haber Jet

Ölümlü Dünya 2, 3 Mayıs’tan itibaren Netflix’e gelecek

İlk filmiyle akıllara kazınan Ali Atay'ın yönetmenliğini yaptığı senaryosunu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit'le yazdığı Ölümlü Dünya 2, Aralık 2023'te sinemalarda vizyona girdi. Filmin gösterime girmesinin ardından dijital platformlardan hangisine, ne zaman geleceği merak ediliyordu. Netflix, Mayıs ayı film ve dizi takviminin yayınlamasıyla filmin ne zaman Netflix'e geleceği belli oldu.

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğu Demirkol, Sarp Apak gibi isimlerin bulunduğu Ölümlü Dünya 2 filminin Netflix’e ne zaman gelecek araştırılıyor.

3 MAYIS’TA NETFLİX’TE

Ölümlü Dünya 2, 3 Mayıs’tan itibaren Netflix platformunda gösterime girecek.

FİLMİN KONUSU

Devam filminde örgütten kaçan Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i (Doğu Demirkol) kurtarmak için İstanbul’a geri döner.

Bir yandan da Mermer ailesinin her bir üyesinin kendi iç yolculuğu devam ediyor. İlk filmin sonunda hamile olduğu öğrenilen Begüm, Serhan’ın ve ailenin hayatına uyum sağlamakta zorlanıyor.

Begüm’ün (İrem Sak) örgütten kaçarak geçirdiği hamileliği Serhan’ı da zor durumda bırakıyor.

Bütün bunlar olurken Serbest (Feyyaz Yiğit), hayatındaki eksiklikleri çözmeye çalışır. Babaları Gazanfer (Ahmet Mümtaz Taylan) ise  ailesini bir arada tutmak için eski dostu Maestro’dan yardım ister. Ölümlü Dünya 2, 3 Mayıs'tan itibaren Netflix'e gelecek 2

Maestro aileyi Şenol’la tanıştırır ve Zafer’i kurtarma macerası başlar.

Film, yılın en çok ön satışı yapılan Türk filmi unvanı kazanan Ölümlü Dünya 2, 5 hafta içerisinde 1 milyon 562 bin 381 seyirciye ulaşarak 200 milyo n 672 bin 312 TL hasılata ulaştı.

İlk filmi ile yankı uyandıran ve geniş kitlelerce sevilen Ölümlü Dünya filminin devamı da takipçileri tarafından beklentileri karşıladı.

ÜÇÜNCÜ FİLM GELECEK Mİ?

Filmin çıktığı dönemde oyuncular ve yönetmeni ve senaristi Ali Atay’la yapılan röportajlarda üçüncü filmin olmayacağı öğrenildi. Ölümlü Dünya 2, 3 Mayıs'tan itibaren Netflix'e gelecek 3

OYUNCU KADROSU

Feyyaz Yiğit (Serbest)

İrem Sak (Begüm)

Ahmet Mümtaz Taylan (Gazanfer)

Alper Kul (Oktay)

Sarp Apak (Serhan)

Mehmet Özgür (İlhami)

Özgür Emre Yıldırım (Atakan)

Reha Özcan (Maestro)

Baturay Özdemir

Güneş Hayat

Kültür Sanat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir